Čierne svadobné šaty - kde zohnať?

Ahojte, som už asi zúfala :-p :-D .. neviete mi poradiť, kde by sa dali zohnať nejaké naozaj pekné čierne svadobné šaty? Ak by mal niekto skúsenosti alebo nejaký nápad, bola by som veľmi vďačná.. :-)
Odpovedať
@ivvcat take som veru este nikde nevidela. ako tu na mojej svadbe som videla jednu babu ktora mala take satocky ale ci si ich davala sit alebo ich zohnala v nejakej pozicovni to neviem. preco chces take??
Odpovedať
https://www.etsy.com/market/black_wed...
Odpovedať
Profilova fotka
v salónoch a ani na slovenských stránkach som nič také nevidela :-/ skús pozrieť skôr zahraničné ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Myslím, že nie čisto čierne, ale bielo-čierne mala @fadama....môžeš sa nechať inšpirovať :-)
Odpovedať
Ak ti nevadí Aliexpress tak tam určite niečo nájdeš. Práve som pozerala a majú krásne šaty, ktoré by sa hodili aj na svadobné. Aj recenzii je pri niektorých naozaj dosť :-)
Odpovedať
Lillisun - len či také pekné ako na obrázku aj prídu. S týmito stránkami nemám moc dobrú skúsenosť.
Odpovedať
@ivvcat v ZA v garrisone majú čierne.
Odpovedať
tak nehladaj priamo cierne "svadobne saty" lebo to je fakt velmi zriedkave ale skor hladaj cierne spolocenske saty takeho princeznovskeho stylu :) a to najdes skoro vsade
Odpovedať
Profilova fotka
@noravana si ma predbehla :-D presne to som chcela napisat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
fúha, prepáč, že sa pýtam ale prečo práve čierne? ak nechceš mať biele tak skús možno nejakú champagne farbu alebo tak :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivvcat Pekný deň 😊 a máte prosím nejakú konkrétnu predstavu?
Odpovedať
Profilova fotka
@marekamata myslím, že ak sa pýta na vyslovene čierne, tak to asi nebude v tom, že hľadá niečo iné ako biele, napr. champagne :-D :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahoj,napis Hatsepset,jej segra sa vydavala v ciernom,isto bude vediet odkial boli objednane.Btw baby nechapem,ze sa niektore pozastavujete,ved aj keby chce zelene,je to jej vec.
Odpovedať
Salon Diva ma takéto, je to kombinácia s čiernou: http://www.salondiva.sk/--58-63-allur...
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, napr. takéto? Resp. ušijeme ktorékoľvek šaty z našej ponuky aj v čiernej farbe s tým, že môže byť iná čipka, ktorú si vopred odsúhlasíme.
Odpovedať
Tak si daj normalne usit take saty len proste v ciernej. Ved aku latku a farbu si vyberies to uz je na tebe :) A aku temu alebo do akeho stylu budete mat svadbu ked chces cierne saty? To ma celkom zaujima
Odpovedať
Profilova fotka
Ak nenajdes ziadne take, ake by si chcela, tak si daj usit. Sikovnych krajcirok je vela a budu to aspon aj tvoje satocky, ktore si mozno este niekedy potom oblecies na nejaky ples, kedze nebudu "typicke" svadobne.
Odpovedať
Profilova fotka
@primestyle vau, tak teraz mi akože sánka spadla!
Odpovedať
St. Valentino na Gagarinovej ma momentalne vo vyklade cierne saty princeznovskeho strihu
Odpovedať
Ahoj predávam za 505eur tieto. Je to St.patrick-White one,čierno-krémové. Takže žiadene čínsky brak.
Odpovedať
@ivvcat skús sa poobzerať po obchodoch so spoločenskými šatami, napr. tento: https://www.prettydresses.sk/prettydr...
Odpovedať
@simka15 tie sú tiež zaujímavé, úplne tá čierna ich tak ozvláštni :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivvcat Dobrý deň :-) Ušijeme Vaše vysnívané šaty za výbornú cenu :-) Napríklad .... Samozrejme je to naša práca ;-)
Odpovedať
Podľa mňa najlepšie spravíš, ak si ich dáš jednoducho ušiť. Ťažko budeš v takej farbe zháňať šaty, v takej farbe, keď si ich vieš dať niekde proste ušiť
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@ivvcat Slovenská firma Natasha Azariy ponúka: Zákazník k nám môže prísť s konkrétnou predstavou svojich vysnívaných šiat, alebo má možnosť vybrať si niektoré z našich už navrhnutých modelov, prípadne nakombinovať si jednotlivé modely presne podľa želania a vkusu. Konečný model ušijeme presne na mieru. Ak sa rozhodnete vytvoriť si unikátny image a jedinečné svadobné šaty, tak táto voľba je pre Vás. Natasha Azariy ponúka: Tým profesionálnych dizajnérov a krajčírov, Súkromná výstavba vzorov a individuálny prístup, Navrhovanie a šitie podľa predstáv zákazníkov, Kvalitné látky a ušitie za dostupnú cenu ktorú si môže dovoliť každý, Poradenstvo záruka kvality a zodpovednosť za výsledok, Služba ,,SOS Nevesta,, v nepredvídaných situáciach a iných živloch Vám ušijeme šaty do 48 hodín. ,,Ateliér, ktorý splní priania každej neveste, V prípade záujmu nás kontaktujte v profile. Dielňa-ateliér máme vo Svidníku a v Humennom. Showroom: Bratislava, Žilina ,Trnava, Košice.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?