@zuzulka14 , urcite, zalezi ake mas poziadavky a naraky, ale daju, ja budem mat pozicane z BA za 270 eur (povodne bola cena 250, ale ja mam specialnu upravu, tak za to mam priplatok) ak chces vediet viac, napis spravu :)
Závisí samozrejme od značky šiat, u nás v salóne Weda v Bratislave si môžete požičať šaty už od 270 EUR (naša vlastná značka Weda), za 350 EUR a viac sa už požičiavajú exkluzívnejšie modely značky Agnes Bridal Dream atď. Pri rezervácii počas prvej návštevy salónu navyše poskytujeme zľavu 10%. Predajné ceny šiat nájdete na našom webe, do 350 EUR sa pri lacnejších modeloch tiež vmestíte.
My predavame nove nenosene svadobne saty od 99e do 155e. Dosacia doba 1-3 dni, moznost vratenia tovaru do 7 dni od prebratia tovaru ( pokial by Vam saty nesadli, nepacili by sa Vam atd)
Http://www.mojasvadba.sk/shops/seller/1svadba/?sort=price&category=WEDDING_DRESSES
Salon WEDA (esaty) mozem iba odporucat, mam od nich uz pripravene svadobne saty, krasne, presne ako som hladala. Nielen saty, ale aj personal maju ukazkovy, velmi trpezlivy, bola som ich skusat vela krat a este sa chystam :) so zavojom a vobec nemam pocit, ze by som otravovala :) naozaj mi vo vsetkom vysli v ustrety. a ozaj, cena siat bola 350 eur a kedze som stihla vianocnu akciu, dostala som zlavu. Davam velky like!