Dajú sa kúpiť, alebo požičať šaty do 350 eur?

svadobné šaty
Odpovedať
Profilova fotka
Ušijeme na mieru, treba preposlať fotku alebo si vybrať z našej ponuky.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzulka14 , urcite, zalezi ake mas poziadavky a naraky, ale daju, ja budem mat pozicane z BA za 270 eur (povodne bola cena 250, ale ja mam specialnu upravu, tak za to mam priplatok) ak chces vediet viac, napis spravu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Závisí samozrejme od značky šiat, u nás v salóne Weda v Bratislave si môžete požičať šaty už od 270 EUR (naša vlastná značka Weda), za 350 EUR a viac sa už požičiavajú exkluzívnejšie modely značky Agnes Bridal Dream atď. Pri rezervácii počas prvej návštevy salónu navyše poskytujeme zľavu 10%. Predajné ceny šiat nájdete na našom webe, do 350 EUR sa pri lacnejších modeloch tiež vmestíte.
Odpovedať
u Nás je požičovné šiat do 185eur aj s doplnkami:-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala za 250 aj s doplnkami, aj s krojom a popolnocnymi satami tiez vsetko s doplnkami :D
Odpovedať
Profilova fotka
U nas je cena za poziacanie 250 eur aj s doplnkami
Odpovedať
My predavame nove nenosene svadobne saty od 99e do 155e. Dosacia doba 1-3 dni, moznost vratenia tovaru do 7 dni od prebratia tovaru ( pokial by Vam saty nesadli, nepacili by sa Vam atd) Http://www.mojasvadba.sk/shops/seller/1svadba/?sort=price&category=WEDDING_DRESSES
Odpovedať
Profilova fotka
Daju, samozrejme. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja svoje predavam za 270eur, skus pozriet bazar :)
Odpovedať
Profilova fotka
daju sa aj usit :-)
Odpovedať
Salon WEDA (esaty) mozem iba odporucat, mam od nich uz pripravene svadobne saty, krasne, presne ako som hladala. Nielen saty, ale aj personal maju ukazkovy, velmi trpezlivy, bola som ich skusat vela krat a este sa chystam :) so zavojom a vobec nemam pocit, ze by som otravovala :) naozaj mi vo vsetkom vysli v ustrety. a ozaj, cena siat bola 350 eur a kedze som stihla vianocnu akciu, dostala som zlavu. Davam velky like!
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja som kúpila na tejto stránke v bazáre od jednej nevesty za 120€
Odpovedať
Profilova fotka
pozri bazar, je ich tu nespocetne mnozstvo, urcite si vyberies!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
http://salonbetty.sk/ do 300eciek mas aj s doplnkami perfektne saty :D
Odpovedať
ano
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ZOYA wedding majú super ceny :-)
Odpovedať
V našom svadobnom salóne La Pavona v Trenčíne máme svadobné šaty od 290.- EUR.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ja mám na predaj šaty veľmi pekné a dovezené z Ameriky :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ano daju sa, ja tiez ponukam na predaj za 300 eur, ale ak by mala nejaka nevesta zaujem, som ochotna ich aj poziciat..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?