Dobrý výber krémových svadobných šiat? Poraďte salón

Ahojte, viete mi poradiť kde majú výber pekných krémových šiat ? môže byť aj v BA alebo okolie - Trnava, Senec, Piešťany .... za rozumnú cenu, lebo nechcem dať za požičanie šiat 20tis.! zatiaľ som tu čítala dosť negatívnych skúseností, dajte aj nejaké pozitívne :-)
Odpovedať
ahoj neviem kde vsade si uz pozerala vo fore ale snus este tieto temy http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Sambika, velmi pekne mali v salone Fanny na Tomasikovej v BA, ceny neviem presne ale urcite do 10 tis. a pani bola strasne mila. Hlavne si nepoziciavat saty v salone Monika na Rajskej saty sice bezove maju ale sluzby su katastrofalne (mala som odtial bohuzial saty teraz 13.10.)...
Odpovedať
Anaxamon, pozrela som si prilozene linky, ale su to vsetko stare informacie zpred 2-3 rokov, a chcela som vediet aka je situacia teraz, preto som zalozila novu temu. Bola som zatial len v jednom salone - Bellisima, ale nic sa mi tam nepáčilo ani nehodilo, krémové mali len veľké čísla - od 40. Urobila som si taký menší zoznam salónov v Ba a zistila som aj podla toho čo majú na internete, že tá ponuka neni bohviečo, všade je skoro to isté, najviac sa mi pozdáva ponuka Nicole a Pronuptie ale nemienim dať za požičanie šiat 20tis.! to mi pripadá ako vyhodené peniaze. A ked som konečne naďabila na salóny kde majú niečé iné zaujímavé (EL a Nevesta v Petržalke), tak pre zmenu neboli ochotní mať otvorené v sobotu, aj keď na stránke túto možnosť uvedenú majú !!!! Takže som sa rozhodla ísť mimo, zajtra idem do Trnavy, tam z 5 salónov sú 4 otvorené v sobotu doobeda, a sú všetky v centre, a na internete mali veľmi pekné modely, dúfam, že si tam niečo vyberiem :-) skúsim budúci týždeň ísť pozrieť do Fanny, Janinne díky za typ :-)
Odpovedať
Profilova fotka
sambika neverim tomu, ze v el alebo v neveste by neboli ochotne majitelky koli tebe otvorit v sobotu salon.. :-o
Odpovedať
je to tak, mali uz iny program na sobotu .... v EL mi dokonca povedala, ze som sa mala ozvat tyzden vopred, ale nie vzdy sa da planovat tyzden vopred, okrem toho na stranke nic take nemaju .... ale ich skoda, pôjdem inde, ked nemajú záujem :-D
Odpovedať
ale to nie je nezaujem...
Odpovedať
Profilova fotka
sambika, ale to je na dohode, to ze nemozu presne vtedy, ked chces prist ty, este neznamena, ze nemaju zaujem ;-)
Odpovedať
ak je niekde uvedene, ze po objednavke je otvorene v sobotu, tak prirodzene ocakavam, ze ked sa objednam, tak nebude problem .... chapem, ze aj ini ludia chcu mat vikend, ale zase na druhej strane, ked niekto podnika a odmietne zakaznika, ten pojde inde kde si mozno vyberie co potrebuje a tym padom ho stratili ... biznis je tvrdy ;-)
Odpovedať
sambika a ty by si urobila co v pripade, ze mas salon, otvorene v sobotu, ale uz je tam niekto objednany... Zrusis ho, ze nemoze prist, lebo volala Sambika? ;-)
Odpovedať
nie, nepochopili sme sa, oni zajtra nie su ochotni mat otvorene, lebo maju uz iny program, asi sukromny ...
Odpovedať
aha, tak v pohode :-) ale aj tak by som sa na nich nehnevala :-)
Odpovedať
preco ? je to tvoja znama ? ja sa uz nehnevam, ale skratka pojdem inde
Odpovedať
Článok sa načítava...
preco by bola? nie je, nikdy som tam nebola. zastala som sa, lebo mi to tak prislo v poriadku. to je vsetko :-)
Odpovedať
drzim palce, nech si pekne vyberies :-) A mas pekny datum :-D
Odpovedať
Profilova fotka
sambi to si volala dnes? hmmm zvycajne ti povedia, ze sa musis tyzden dopredu objednat, ak ma plno...
Odpovedať
zrovna som uz bola skusat saty v oboch salonoch /salon nevesta aj salon el/ a obe majitelky boli v pohode. len sa neviem rozhodnut. v oboch som si vybrala jedny ale salon el ma dostat este dalsich 6 siat na zaciatku novembra. takze si este pockam. svadbu mame 22.12.2007 /nie zrovna najsvadbovejsi datum/ takze si urcite najdem pre seba tie vysnivane saty dovtedy.
Odpovedať
ahojte, ja som bola vcera pozriet v salone el, ci im este neprisli nove modely, lebo mam u nich jedny satocky rezervovane, no som stale zvedava ako ty vereska na nove modely. S pani som sa rozpravala a spominala mi, ze ona ide dnes na svadbu, tak preto bude mat asi zatvorene.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
diki za rady, ale už som tie "svoje" našla, nie sú sice presne podľa mojich predstáv - chýba im krajka, ale hneď ako som si ich obliekla, vedela som, že chcem tie a žiadne iné :-) objavila som ich salone Novia Isabel, bola som velmi spokojna s obsluhou - mila, ochotna, vie poradiť a šaty majú krásne, v dobrom stave, čistučké. Bola som aj v Trnave, v troch salonoch, odporučila by som Bliss, pekný výber a vedia aj ušiť na mieru za rozumný peniaz. Teraz budem pre zmenu zháňať závoj s krajkou, aby som mala dušu na mieste :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?