Hľadám svadobné šaty Le Spose (nie La Sposa). Vie niekto poradiť?

Profilova fotka
Snažím sa nájsť niekde kontakt na šaty od firmy Le Spose (nie La Sposa) ale nedarí sa mi. Neviete mi niekto poradiť? Alebo myslíte si že sa dajú také aj ušit a budú pritom vyzerať ako na obrázku? Vopred ďakujem za radu. Skutočne ju potrebujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kristalik, pridaj obrazok a budeme vediet lepsie poradit. Si si ista, ze Le Spose existuje? Vies nazov modelu co hladas? Ja inac hladam model Georgia od La Sposa, Nicole ho ale nemaju, tak ak niekto viete, kde ich maju, dajte mi prosim vediet. Obrazok mam v albume http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
Profilova fotka
tie su uplne nadherne.....tie co sa mi pacia su v predsvadobnom albume, ktory pridala tai a su uplne prve )))) neviem ich vlozit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nasla som ich stranku na webe www.lesposedigio.com...len pre inspiraciu
Odpovedať
Profilova fotka
Tieto? http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... Pozerala som sa na stranku a tak sa zda, ze ich predavaju len v Taliansku. Chcela by si si ich kupit alebo len pozicat? Monzno by sa dalo cez internet nejako, ale neviem ci by si to chcela riskovat?
Odpovedať
Profilova fotka
ano a nasla som tam este jedny. Napisala som im ze ci nemaju ak niekde inde obchody a poprosila som aby mi poslali aj ceny. Tak uvidim podla toho. Lebo vcera som pozerala na jednej americkej stranke a tam vysli saty okolo 15.000 co je skoro ako za poziciavanie. mas nejake skusenosti s usitim podla obrazku?
Odpovedať
Profilova fotka
Nemam so sitim podla obrazku skusenosti, prepac. 15.000 nie je tak vela a potom su tvoje, mohla by si ich potom este predat. Alebo skus este pohladat nejake podobne niekde inde. Bola si v nejakych salonoch uz?
Odpovedať
Profilova fotka
este som nebola.....svadba bude za rok tak si myslim ze mam cas.....ale nechcem to nechat na poslednu chvilu, lebo som si tu pocitala vselico.....
Odpovedať
Profilova fotka
Kristalik....pozerala som sa na tu ich stranku a tam maju napisane, ze vsetky saty su vyhradne predavane len v obchodoch, ktore su vyssie vypisane (na ich stranke), ale keby si chcela, tak do Bergama ti ide lietadlo, tak by si sa tam mohla ist pozriet...ked chces, mozem ti tam zavolat, ze kolko stoja...len mi povedz ake je to cislo modelu...papa
Odpovedať
Podobne saty najdes aj v znacke Demetrios, mozem ti do IP napisat www stranku, aj salon na Slovensku, ktory ich ponuka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
kristalik, ten link co dala misslucia, ak chces tie alebo podobne, tak maju myslim aj v www.pronuptia.sk, tiez taky strih...
Odpovedať
Profilova fotka
monica moc ti dakujem mam vybrate dva modely jeden je cislo 3 a druhy je cislo 5......vdaka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
kristalik...takze prave som tam volala, povedala mi ta kocka, ze presnu cenu mi nepovie, ale ze u nich saty stoja od 2500 Euro vyssie a iba sa predavaju, takze nemohla by si si ich iba poziciat...takze asi tak.. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ty kokso!!! Takze v prepocte na nase 100 000!!! Riadna palka...to uz sa fakt oplati pozicat si ich zo salonu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
fiha....nemyslela som ze az tolko, aspon tam nebudem musiet cestovat.....teraz neviem co ))))) ale aj tak vdaka
Odpovedať
Daju sa objednat saty z Ebay, su tam vynikajuce ceny, je to system drazenia. Keby sme nemali tie, co sme chceli a viac casu, ideme tam hladat. Treba len trosku vediet po anglicky. Inak La Sposuvyhradne dovaza Nicole, ale ja by som hladala, ked mas cas.
Odpovedať
Profilova fotka
henrieta, a vies na tu stranku adresu prosim )))) vdaka ...tato znacka je ale trosku ina ale skusim sa tam opytat tiez
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?