Hodia sa plnoštíhlej neveste krátke svadobné šaty?

Ahojte babenky! čo si myslíte hodia sa plnoštíhlej neveste krátke svadobné šaty? :-)
Odpovedať
ahoj, viem si to predstaviť, ale asi to tiež závisí od strihu... skús si nejaké poskúšať - dlhé aj krátke a daj fotky :)
Odpovedať
Profilova fotka
Záleží od toho aké máš nohy, ale nemusí to vypadať zle, hlavne ked su strihané pod prsiami.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj :) Súhlasím s kočkami, naozaj záleží na strihu. Ale samozrejme, že sa hodia plnoštíhlej slečne aj krátke šaty. Len si musíš nájsť tie správne. Pre inšpiráciu prikladám odkazy na dva fotoblogy, ktoré mňa veľmi zaujali. Aj keď nevestičky nie sú štíhle ako prútik, veľmi im to sluší. Želám veľa šťastia pri hľadaní. http://theknottybride.com/27319 http://theknottybride.com/19861 :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, no mozno by to nevyzeralo zle, ale porozmyslaj, ci by ti to skor neuskodilo...ja sama na sebe viem, ze dlhymi satami zakryjes nedokonalosti, pretoze kratke odhalia aj to co by nemuseli...ale to je len moj nazor, ak chces vyslovene len kratke saty, urcite poskusaj mnoho strihov kym sa rozhodnes, aby si bola spokojna..
Odpovedať
Profilova fotka
zavisi kolko vela je plnostihla, a celkovo ako postava posobi....ale volila by som urcite dlhe.....kratke svadobne si moze dovolit ozaj kocka s kranymi nohami...:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak mas stihle nohy tak chod do toho :)
Odpovedať
@luco13 Ak máte rovné nôžky tak je to správny výber . Veď sa pozrite sama že to je krásne. :) Viac inšpirácie nájdete tu : http://www.mojasvadba.sk/katalog/firm...
Odpovedať
áno hodia, ale treba dať pozor na vrchnú časť. Ak sú odhalené nohy u plnoštíhlej dámy, nemal by byť úplne "holý" aj vrch, tzn. vôbec by som nevolila šaty bez ramienok, pretože plnoštíhle ženy majú zvyčajne bujnejšie poprsie a silnejšie ramená čiže chcelo by to tam hore trošku vyvážiť rukávmi, hrubšími ramienkami, a upraviť šaty tak, aby z bokov nič neprevísalo, a aby postava plnoštíhlej nevesty bola vyvážená a pôsobila harmonicky, jemne a pekne :-) pekný príklad je posledná fotka nad mojim príspevkom, ktorú pridala isifa11
Odpovedať
ja si myslím že sa hodia . Ja som tiež plnoštíhla a som si istá že budem mať šaty ako sú na predposlednej fotke alebo niečo veľmi podobné, Hoc moje poprsie je omnoho ale omnoho menšie :-N :-D :-D :-D
Odpovedať
Ahoj, myslím, že sa hodia . Záleží na strihu, Ja mám veľkosť 42 a tiež som mala krátke. Boli super. D.
Odpovedať
určite áno. jediné, čo sa k moletnej neveste podľa mňa nehodí je korzet. tie faldy, ktoré sponad neho vytŕčajú sú nevkusné
Odpovedať
Otazka znie, preco kratke? Ak budes mat vacsiu svadbu- nad cca 20 ludi, sa moze stat, ze splynies s hostami a nevesta sa strati.... Kratke su pekne, ale podla vhodne pre starsie damy-nevesty, alebo tak na malu svadbu. Podla mna dlhe saty su celkovo slavnostnejsie, honosnejsie...a na svadbe nevesta i kvoli tej dlzke vynikne a skryje to co chce;)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@luco13 moznas Maite Kelly s Kelly family .... ta bola v nemeckom programe Let`s dance .... a teraz robi modu pre polostihle a väcsinou vystupuje v kratkych satach a musim povedat ze jej to ohromne sedi :)
Odpovedať
ja si tiez myslim ze je to vecou vkusu, toho aka velka ci skor mala (komornejsia) je svadba, kolko ma nevesta rokov (predsa len by som navrhovala kratke saty skor pre starsie nevesty, myslim tym nevesty nad 40r. a viac, i ked samozrejme ani tieto nevylucuje sa ze by mohli mat aj dlhe saty) ale najma by som zvazila postavu do nich. ;-) Neviem preco chces kratke, tiez som nazoru ze vhodne zvolene elegantne dlhe biele saty s dobrym strihom dokazu zamaskovat nedostatky, ale urcite by som doporucila ti ist do salonu poskusat najprv, aj kratke aj dlhe aby si mala predstavu a potom sa az rozhodni. INak mne sa tiez velmi pacia tie na predposlednej fotke od isify s tym bolerkom-viem si ich predstavit aj v inych farbach ;-) :-) a tie na poslednej podla mna nevestu rozsiruju i ked ma pekne nohy, kebyze su dlhe tak opticky predlzia postavu a vyzneju lepsie podla mna ;-) tie prieramky su podla mna moc hlboke a tym padom vykuka spod pazuchy co by mohlo byt ukryte skor :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?