Hodia sa tieto náušnice k týmto šatám?

Ahojte nevestičky, myslíte, že by som mohla mať tieto šujtásové náušničky k týmto šatám? /závoj bude čistý bez zdobenia/ šaty sú maslové, nie ľadovo biele, takisto náušnice. Ďakujem za každý názor. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne prekáža trošku, že šaty sú snehobiele a náušničky krémové, asi by som volila nejaké iné.
Odpovedať
@barababic šaty su maslové, ale náušky dám iné..lebo to nemôžem teraz naživo prirovnať a podla obrázku vyzerajú viac kremové. A nebudem riskovať iný odtieň..
Odpovedať
Saty su krasne, vela cipky. Takze na usi by som dala nieco jemnejsie
Odpovedať
@miskahr
Odpovedať
mám tieto doma
Odpovedať
Tie śujtášové sú pekné, ale asi by to bolo moc. Tieto druhé by mohli byť lepśie. Máš na šatách kamienky? či perlićky?
Odpovedať
@kathhii nemám, len francúzsku čipku
Odpovedať
Súhlasím s babami. Za mňa tiež nie. Skús sa ešte po nejakých poobzerať. :) Určite ti ešte niečo padne do oka. :)
Odpovedať
Perličky by bola možno najlepšia voľba, čo myslíte?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@kashee dakujem, tiez sa mi velmi páčia, len som zase vyčítala, ze perly prinášajú slzy - ale ked sú pravé..tieto sú bižutéria...neviem teraz =-)
Odpovedať
@stefinka49 tieto posledne za mna ano... A prosím ta never zas vsetkemu 😂
Odpovedať
@stefinka49 kde ste kupili tie nausnice?dakujem za odpoved
Odpovedať
@iwka2208 zatiaľ som ich len našla na aliexpres, tu je link: https://www.aliexpress.com/item/BELLA...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Niekedy sa neoplati verit vsetkym reciam, lebo potom je clovek podla mna uplne zbytocne nestastny a ocakava nieco, co nema preco vlastne prist. Nausnicky si vyber hlavne take, aby sa ti pacili
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ďakujem kočky. Už som objednala tie posledné, som zvedavá na ne :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?