Kde v Bratislave majú výber svadobných šiat č. 40-44?

Profilova fotka
Zdravím dámy, tak pridám si aj ja svoju prvú tému a to práve takúto krásnu. :) Viete mi poradiť, kde v BA či okolí majú najväčší ideálne zároveň aj najkrajší výber šatičiek v rozmeroch 40-44? Nehľadám nič tortové, či dlhočiznú vlečkou a pod. Mojím ideálom je niečo ľahké, vzdušné, možno so zaujímavým zvrškom a nemusí ísť striktne o bielo bielu a bonusom bude, keď sa to bude hodiť k teniskám. :-D Budem vďačná za každý tip. :) Pripájam aj 3 typy, čo sa mi páčia bez ohľadu nato, že ani len netuším, že ako by to na mne vyzeralo. :)
Odpovedať
@naposledygeskovka skús salón FANY na Tomášikovej, majú tam aj väčšie veľkosti šiat a aj také jednoduchšie :-) oplatí sa ísť pozrieť
Odpovedať
Profilova fotka
Skúste pozrieť i u nás v Svadobnom salóne Weda, obrázky šiat , ktoré máme fyzicky v salóne aj na vyskúšanie vo Vašej veľkosti nájdete tu: https://www.facebook.com/pg/salonweda... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@esaty áno,ano, k vám sa chystám :) náhodou nemáte otvorene aj medzi sviatkami? :)
Odpovedať
Profilova fotka
tešíme sa:-) mali by sme mať otvorené, uvidíme ako sa nám naobjednávajú nevesty, sledujte prosím náš FB, tam sú vždy najčerstvejšie informácie o šatách, novinkách.....Na rezervácie do 23.12. máme našu každoročnú akciu -100 EUR z požičovného...oplatí sa prísť o Vianoc ak chcete požičiavať ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@naposledygeskovka Dobrý deň, máme už pre Vás odpoveď - medzi sviatkami budeme mať otvorené od 27. do 29.12, vo všetky tri dni od 10.00 do 18.00 ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@naposledygeskovka urcite zajdi do salonu WEDA, odporucam :)
Odpovedať
Aj ja odporucam salon WEDA. Ja som si tam kupila moje svadobne saty. Maju tam velky vyber a skvely personal. U mna velka spokojnost. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?