Pozdravujem! Chcela by som sa opýtať,či mi neviete poradiť kde zohnať svadobné šaty v boho štýle. Salony Lulu&anna a yoorastudio už su na listine,tak poprosím iné tipy. Budem za všetky veľmi vďačná. Ďakujem!
A nemáš náhodou aj nejakú tú fotku, aké by si teda približne chcela? No ako nie je podľa mňa zlý nápad si ich dať aj ušiť, aspoň by si mala presne také, ako chceš
Problemom je,že v Poprade nepoznam krajčirku ktorá by vedela tak “profi” šiť no a kvôli mojej práci nemozem dochádzať niekam do Bratislavy na skúšky šiat. Mám veľa fotografii ake asi,ale prave preto hľadám salón tu alebo v Poľsku kde maju vyber a tak by som to vedela rýchlejšie vybaviť.
@katkatesliar Pekný deň 🤗 Ak by mohli byť šatky v boho štýle ako dvojdielné (sukňa a body), tak radi ušijeme na mieru. Skúste nám prosím zaslať Vašu predstavu a pozrieme sa na to. Krajčírky máme aj v Poprade 👌
Môžeš osloviť Dyona svadobné šaty na mieru alebo si vybrať z BOHO modelov na stránke. Nie je problém navrhnúť a ušiť model šiat na dialku. Pozri si ich recenzie.