Kde zoženiem šaty Demetrios 747 - východ SR

Zháňam šaty značky Demetrios model 747. Prosím vás neviete mi poradiť kde by som ich mohla nájsť, najlepšie na východe Slovenska? Požičanie resp. aj kúpa. Ďakujem krásne :)
Odpovedať
Ahoj. Videla som fotky týchto šiat zo skutočnej svadby. Aspoň myslím že to boli tieto šaty, ak nie, tak veľmi podobné. To priesvitné na šatách vyzerá v skutočnosti nepekne a je to veľmi viditeľné. Zničilo to úplne dojem celých šiat.
Odpovedať
@lucka_mar Lucka vďaka za postreh, vidíš toto mi ani vôbec nenapadlo, že by to mohlo vyzerať rušivo :)
Odpovedať
Ja som si skúšala podobné a vôbec to nepôsobil rušivo ani tú sieťku nebolo vidieť, iba ak by ste mali oči 10cm od šiat :-D ináč asi ich majú v Nitre ale to Vám asi nepomôže :)
Odpovedať
@567funny567 každá rada a tip je dobrý ;) takže ak sa mi to nepodarí zohnať niekde bližšie možno si spravím aj výlet do Nitry :D vďaka za tip (y)
Odpovedať
@sofia541 Modelky su na fotkach retusovane a zalezi aka je farba tvojej pokozky, ci ta sietka bude viditelna alebo s tvojou farbou splynie. Musis vyskusat a uvidis ;) Taku tu sietku mala aj Cibulkova na svadbe a podla mna to bolo dost vidno a nesedelo jej to.
Odpovedať
@sofia541 myslim ze ich maju v Star Boutique - Kovacska 63, KE :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?