Kedy je správny čas na výber svadobných šiat?

Ahojte kočky :) Svadbu ideme mať 14.6.2014 a neviem,kedy by mi stačilo ísť vybrať a rezervovať svadobné šaty. Koľko mesiacov pred svadbou ste si vyberali/vyberáte svoje šaty vy?Teda v prípade,že si budete tak ako ja šaty požičiavať v salóne?! Vopred ďakujem za vaše rady a názory :)
Odpovedať
Ahoj :) My mame svadbu v 26.aprila 2014 a saty som si zajednala pred dvomi tyzdnami...Myslim si, ze zaciatkom roka by ti stacilo zacat si nieco pozerat...Ak sa uz nevies dockat skusania, zacni aj skor :)
Odpovedať
Profilova fotka
@asistentka89 My sme mali svadbu tento rok - september. Saty som si zacala skusat november 2012, vybrala som si finalne januar 2013, februar som ich objednala a prisli mi v Juli, dva mesiace pred svadbou :-).
Odpovedať
kúpila som si šaty cca mesiac, dva pred svadbou a asi tri týždne pred ňou som si to s nimi rozmyslela a dala som si ušiť nové. a stihla som potom ešte aj čistiareň, nakoľko mi ich zababrali. takže žiadne stresy
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my máme svadbu 26.04.2014 a šaty už mám zajednané od začiatku septembra...:) dokonca som bola upozornená na to, že ak by v jarnej kolekcii prišli ešte krajšie šatočky ako tie, čo som si vybrala, tak je možné výber zmeniť ;) myslím, že si môžeš ísť urobiť prieskum a zistiť aspoň to, aký štýl šiat Ti najviac pristane x-)
Odpovedať
Tuto istu otazku som si polozila aj ja... :) A veru neviem, tajne dufam, ze do tej doby trochu schudnem :-D Svadbu mame 21.6. preto si vravim, ze do tej doby by sa vybrane saty mohli znicit... a to iste mi radila aj kamaratka - treba si zistit, kedy pridu do salonov nove kolekcie a ked tak si vybrat z nich, aby neboli satky poskodene... A mozno to nevydrzim a pojdem aj skorej skusat - nech si spravime peknu naladu a aspon zistim, ake saty by mi pristali :)
Odpovedať
Profilova fotka
@asistentka89 Chod si skusat, kedykolvek na to budes mat chut. Len sa neunahli, ja som si napriklad v kazdom salone vybrala ine favoritky :) Jedny z nich som si vybrala a rezervovala. Ale nakoniec to dopadlo tak, ze ked som si prisla skusat saty 2 dni pred svadbou na upravu, tak mi boli kratke a po tolkych nevestach co ich uz mali pozicane predo mnou to uz neboli tie prave. A tak som na poslednu chvilu vymenila saty za novu kolekciu 2014 a nemohla som byt spokojnejsia :) Tak vela stastia pri vybere :))
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali svadbu teraz v septembri, šaty som si vybrala vo februári a zaplatila som zálohu v salóne s tým, že kľudne si môžem vybrať potom miesto nich iné, aj s novej kolekcie. Myslím že to ti umožní každý salón. Aj keď som potom pár týždňov pred svadbou len tak zo zaujímavosti vyskúšala ešte iné šaty, zostala som pri tých pôvodných.
Odpovedať
ja som uz zopar poskusala, ale to len aby som videla kde co maju, na take to ozajstne vyberanie sa chystam v januari/februari. ako sa poznam, ak by som mala saty odteraz, za tych 7 mesiacov by ma este aj omrzeli.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?