Ahojte mile nevesty! Nasla som na nete novu kolekciu pronovias. Bola by som zvedava na vas nazor. Mne osobne sa viac paci kolecia pre tento rok.
http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Lucka, tie na černoške v tvojom albume sú Dakota? Sú veľmi pekné. Tie si si nakoniec vybrala? Tuším máš v albume aj Respiro - tie sa mi tiež strááášne páčia. Ja som ale skúšala šaty len v Brne, tam nemali Respiro v snehovobielej farbe, tak som si ich ani neobliekla. Pronovias sú takmer všetky nádherné, dobrá voľba!
No, mne sa viac pacia biele, zdaju sa mi take svadobnejsie x-) Ivory mozem mat aj neskor ako napr. spolocenske, ale svadobne budem mat len raz, teda aspon duuufam :-D, tak nech su tradicne...
Ahojte, ak sa niekomu nechce do Barcelony, vo Svajciarsku v Lausanne je salon tiez a cisto iba Pronovias ine saty ani nemaju, az nato ze tu sa tie saty kupuju a nepoziciavaju cize vas tie satocky vyjdu dost mastne.
Ja som z ich tohto rocnej kolekcie uplne paf, 2008 bola pekna ale teraz su originalnejsi.... taki slavnostnejsi.
V Barcelone tiez tie satocky stoja strasne vela asi najviac co som si tak porovnavala ceny, medzi nasimi troma statmi, Barcelona, Slovensko a Svajciarsko..... skusila by som mozno ameriku ci tam nieco nebude od nich lacnejsie a ked uz vobec nic..... tak poradim si ich dat usit do polska, vytlacit obrazok a dat si usit usiju vam ich do posledneho detajlu podla obrazku a urcite za lacnejsie....
a co sa tyka farieb..... ked som si skusala saty tak som sa pytala ci to je Ivory alebo biela, lebo v tych salonoch s tymi umelymi svetlami to vlastne nevidite.... velmi zavisi od materialu a znacky , kazdy ma tu ivory inu.....
ale ked som videla biele biele saticky a ivory od pronovias, tie biele vyzerali jak taka zasedla biela, ako taky spinavy sneh...... uplne ma to zarazilo...a hned som z tej bielej ustupila..... plus ma vlastne vo vsetkych salonoch presviedcali ze biela biela vychadza z mody.... tak som si nasla 2 dovody pre nie biele :-D
v Salone Pronovias dokonca mala iba 2jo siat bielych vsetko mala ivory.....