Krásne svadobné šaty. Nevideli ste náhodou podobné?

Ahojte nevesticky.Nevideli ste nahodou v salonoch taketo,alebo podobne svadobne saty?Su zo zahranicnej stranky etsy vyrobca OliviaBottega.Velmi sa bojim odtial objednavat take drahe saty.A na internetovych strankach slovenskych salonov som zatial podobme nevidela.
Odpovedať
Profilova fotka
Su nadherne! A co tak si dat take usit? Nad tym si neuvazovala?
Odpovedať
Profilova fotka
a nema to len take korzetove saty a na tom cipkove tricko s dlhym rukavom? lebo uz aj taku kombinaciu som videla
Odpovedať
aj ja si myslim že to je na korzete bolerko čipkove, skusala som si niečo podobne v trnave
Odpovedať
Profilova fotka
také si nikde nevidela? veď teraz je strašne veľa takých šiat. keď nenájdeš priamo také tak sa dá tak ak baby písali, že korzetové a na to sa len to čipkové bolerko dá
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
@bbbarborienka Slovenská firma Natasha Azariy ponúka: Zákazník k nám môže prísť s konkrétnou predstavou svojich vysnívaných šiat, alebo má možnosť vybrať si niektoré z našich už navrhnutých modelov, prípadne nakombinovať si jednotlivé modely presne podľa želania a vkusu. Konečný model ušijeme presne na mieru. Ak sa rozhodnete vytvoriť si unikátny image a jedinečné svadobné šaty, tak táto voľba je pre Vás. Natasha Azariy ponúka: Tým profesionálnych dizajnérov a krajčírov, Súkromná výstavba vzorov a individuálny prístup, Navrhovanie a šitie podľa predstáv zákazníkov, Kvalitné látky a ušitie za dostupnú cenu ktorú si môže dovoliť každý, Poradenstvo záruka kvality a zodpovednosť za výsledok, Služba ,,SOS Nevesta,, v nepredvídaných situáciach a iných živloch Vám ušijeme šaty do 48 hodín. ,,Ateliér, ktorý splní priania každej neveste, V prípade záujmu nás kontaktujte v profile. Dielňa-ateliér máme vo Svidníku a v Humennom. Showroom: Bratislava, Žilina ,Trnava, Košice.
Odpovedať
Profilova fotka
Ta stránka je niečo ako naše sashe :) až tak by som sa nebála o to ci to nebude podvod alebo zlý materiál. Oni si platia že tam môžu predávať :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Zdravim. Mulier Wedding Salon ma niečo podobné v ponuke, plus bolerko navrch doladiť. 😉 Skúste pozrieť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?