Mali ste tieto svadobné šaty na svadbe?

Profilova fotka
Ahojte, chcela by som sa spýtať, či je tu nejaká baba, ktorá mala tieto šaty na svadbe a či by mi nevedela poslať realne foto ako vyzerajú naživo. Prípadne nevideli ste ich niekde v požičovni v Bratislave, kde by som si ich vedela vyskúšať? Ďakujem za pomoc.
Odpovedať
Wau,pekne,ale podla mna prilis odvazne / neprakticke na svadbu. Ak by napr len na fotenie alebo ak by si bola hercka v nejakom filme tak super volba. Ale cely den stresovat ci nevidiet nieco viac - najma pri nastupovani / vystupovani z auta, ale i tanci,prenasa cez prah a pod.. a pri mensom razporku ako by sa v tom chodilo... Mozno zbytocne strasim,ak by sa ti podarilo ich niekde vyskusat skus aj ine polohy,sadnut,tanec,..nie len stat
Odpovedať
Profilova fotka
@adriana29sk @maria117 Su to spolocenske saty od Maggie Sottero, nie svadobne. Aj ked, daju sa ako svadobne vyuzit :-) A neprakticke nie su vobec, su velmi lahucke a pohodlne a zadna cast sa skracuje akurat po zem, aby si zakaznicka na ne nestupala :-) V Kosiciach ich najdete jedine u nas. Pekny vecer.
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem za príspevok , tiež si myslím, že nemôžu byť nepraktické. Nepraktické sú skôr tie princezničkovské šaty s veľkými krinolínami v ktorých sa podľa mňa nedá pohodlne pohybovať, ale každý má iný vkus, nikomu to neberiem. Škoda, že máte predajňu len v Košiciach. Skúsim ešte hľadať na internete, či sa nedajú zohnať aj v nejakej požičovni v BA.
Odpovedať
Profilova fotka
@adriana29sk nie som si ista, ale skus sa pozriet ci ich nemaju v Salone Diamond
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
100%,že ich majú v salóne Diamond v Nitre, lebo som si ich skúšala.Skús sa ich opýtať,či ich nemajú v Ba poprípade nech ti ich prenesú.Veľa šťastia ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte :-) prosím Vás videli ste tieto šatočky niekde ??? veľký záujem by som mala o ne x-) x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
V Tn v salone Betty ich maju....tusim sa aj volaju Betty :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte,neviem ci to je este aktualne ale ja som ich mala Ako svadobne a su super!👍predavam ich s bolerkom a doplnkami. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikola0412 tie su nadherne, tie saty som velmi chcela len ked ja budem mat balerinky tak by to vypadalo smiesne :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tiez mala o 3h neskor Nizke topanky a. Nikto si toho nevsimol 😉
Odpovedať
Profilova fotka
@daska22 podľa mňa, ak zvolíš krásne biele balerínky s nejakou aplikáciou, tak to bude veľmi pekné :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@nikola0412 ahoj mas este tie saty na predaj,mala by som velky zaujem o ne
Odpovedať
Profilova fotka
@aila16012016 Ahoj :-) poradím ti,tieto šaty má vo výpredaji salón Milady ;-)
Odpovedať
Ja som mala taketo podobne na plese, pudrovo-ruzove, bez volanov, len hladke a s leopardiou podsivkou :) A boli naozaj prakticke, mozem len odporucit
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Dajú sa prosím vás tieto šaty ešte niekde zohnať?
Odpovedať
@ivvika ahoj, skus pozriet salon el v bratislave - model bella. nie su to tieto iste, ale ale je to rovnaky strih, len su inak zdobene.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja som mala takýto strih ako popolnočky vypožičané z bratislavského salónu Diamond, akurát boli vínovo-červené... robia krásnu postavu, nie je v nich teplo na nohy a pri tanci si nestúpate na sukňu a spodničky - takže odporúčam :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?