Maslové svadobné šaty a doplnky. Poraďte

Profilova fotka
Ahojte. Nevesty, ktore ste mali maslove svadobne saty (moje budu La Sposa, model 2008 Mecenas) - ake ste mali doplnky - podprsenka, silonky, topanky, ten podvazkovy pasik na stehno - neviem ako sa to presne vola. Ja som si dala objednat telovu nalepovaciu podprsenku, dnes som si kupila telove aj take svetlo zlto maslove silonky so stehennou krajkou, tiez jedny spinavo biele tanga nohavicky a aj topanocky. Myslite, ze by som niekde zohnala aj ten svadobny stehenny pasik na stehno, zatial som to vsade videla len biele. Je velmi takze vsetko zosuladit, lebo je tolko vela odtienov. Dakujem.
Odpovedať
aj biela ma viacero odtienov, ale je pravda, ze s touto farbou je to mimoriadne tazke. ten "pasik" nemusi byt neviem ako zladeny, kedze ho nikde neukazujes a vies o nom iba ty a partner ;-) skus sa spytat v salone, mne ho darovali tiez tam. x-)
Odpovedať
martuska2 vola sa to podväzok a dostat kupit aj maslovej aj v bežovej farbe. Vidim ze si z KE tak tam ti nepodarim. Ja som si kupovala v NR v Diamonde :-(
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mat tiez maslove saty a vsetky doplnky maslove..ale podvazok mam biely s modrym pasikom :-D :-D
Odpovedať
martuška2 ja som mala šaty farby champagne,spodne pradlo tiež tej istej farby a podvazok som mala cely modry,lebo nikde som nezohnala kremovy,silonky som mala kremove a topánky tiež :-) :-) :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
@dargi daju a zohnat klasicke silonky kremovej farby?
Odpovedať
Profilova fotka
ja podprsenku nebudem mať :) takže ušetrené :-D topánky mám dvojo belerínky a elegantné v maslovej farbe podvazok ešte nemám, ale ten nebude vidieť, ale asi modrý../staré, modré, požičané..heh/ pančušky by mohli byť aj biele, aj šampaň, aj maslové ..totiž je mám šaty maslovej farby, ale živôtik a tu nasjpodnejšiu krajku na sukni mám v bielej farbe, takže možem kombinovať aj aj.. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@irin12 v bepone za cca 12 eur maju ivory samodrzky
Odpovedať
@irin12 neviem či klasicke ale samodržky určite a v bepone ako pisala lemac :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?