Náhradné šaty na svadbu

Ahojte, nie, že by som to nejako extra riešila, ale pri prechádzaní toho čo ešte treba vybaviť/kúpiť ma napadlo aj toto: Mali ste niektorá v zálohe druhé šaty? Napr. nejaké obyčajné krátke biele, keby sa Vám tie svadobné brutálne zašpinili napr. od rozliateho červeného vína? Či ste to nechali tak a spoľahli sa, že budú ľudia ostražití a nič hrozné sa nestane?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam 2 saty. Jedny su akoze popolnocky ale su to svadobne saty v takej istej farbe ako moje svadobne. A potom mam este jedny popolnocky. Ja ich mam hlavne preto ze chcem tancovat ale moje svadobne su super uzke a na tesno :D
Odpovedať
ja mam jedny v zalohe ale to len preto lebo som ich mala mat ako popolnocky ale nakoniec som sa rozhodla pre iny styl...ale nebudem ich mat na svadbe s tym umyslom ze co ak by sa mi nieco stalo so svadobnymi..planujem si ich dat druhy den po svadbe na ranajky a tak celkovo na leto :)
Odpovedať
väčšina báb podľa mňa nemá peniažky na to aby si zadovážila dvoje svadobné šaty takže ak sa aj niečo také stane tak si myslím, že každá by si aj tak prezliekla akurát popolnočky :-) a vôbec na to nemysli, neprivolávaj si to ;-)
Odpovedať
Boli v zalohe. Nie klasicke svadobne druhe saty, ale biele spolocenske (niekto moze vyuzit ako popolnocne pripadne este pred polnocou :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?