Plisovanie. Kde sa to dá dať urobiť?

v burde byva kopec modelov, co maju plisovane volaniky. Vzdy je tam napisane dajte si urobit take a take plise... :-( neviete niektore, kde by nieco take robili? teraz tam boli take super satky http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... a neviem, ako by sa inak dalo nieco take vyrobit.... :-S
Odpovedať
nikto nevie? :-(
Odpovedať
Skus sa spytat nejakej krajcirky. :-) A ak by si si chcela dat naplisovat celu suknu, tak mozem poradit ÚĽUV.
Odpovedať
Ahoj, ja som sutazne tancovala, ked som si robila saty, chodila som plisovat sukne do Budapesti, ale jedna kamaratka si to minule davala robit v BA, ked sa podari, poslem ti to na IP.To je len stroj, akoby zehlicka, ktora spravi latke ten tvar, takze si myslim, ze by nemal byt problem, ci chces len cast zavoja, alebo celu suknu..
Odpovedať
vdaka, budem velmi rada
Odpovedať
Profilova fotka
pollyanna volala som nejaké krajčírske salóny ale nikto to nemal. Vraj v Bratislave má ktosi ten plisovací stroj(nechcela povedať kto) ale tí vraj robia iba pre divadlá (skús zavolať do divadla kto im to robí) a potom mi zas jedna povedala nech skúsim svadobný salón na Rajskej v BA.
Odpovedať
dakujem,skusim
Odpovedať
Profilova fotka
kedysi (za cias socializmu a a velmi raneho kapitalizmu) plisovali v bratislave prave na rajskej (chodila som tam s mojou velkou sestrou, ked boli take sukne veeelmi IN) :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
http://plisovanie-vranov.webnode.sk/ stačí priniesť látku a tu vám to vyplisujú, v prešovskom a košickom kraji sa dá dokonca dohodnúť na donáške, a výsledný vyplisovaný výtvor sa nerozpadne ani po vypraní :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ahojte, na plisovanie su skveli surodenci Jankivovi. myslim ze maju web stranku jankivsiblings maju krasnu a kvalitnu pracu a su velmi ochotni. Skuste cih kontaktovat
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?