Popolnočné svadobné šaty. Musí to byť?

Profilova fotka
Poraďte mi. Musia byť šaty po polnoci? :-|
Odpovedať
Profilova fotka
nie , nemusia, urob,ako s aty citis fain, ja tiez nebudem mat...
Odpovedať
Nemusia byt. Ak si chces uzit svoje svadobne saty az do rana, tak to tak urob. ;-) U nas je zvyk ze na redovy tanec sa nevesta prezlieka, preto tie saty po polnoci.
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem za odpoveď. Ja som vhode šaty po polnoci nenašla vzhľadom na to že moje narastajúce breško mi už nedovoľuje si akekoľvek obliecť.
Odpovedať
awoj sophie ....ja som napr. bola na svadbe (mojej krstnej v taliansku )a ta sa neprezliekala ..normalne ostala svadobkach ... potom som bola este na jednej podobnej svadbe ...ale to bolo uz na slovensku a tiez nevesta ostala v svadobkach ,ale zanich sa prezliekal :)xixi...potom mal ine nohavice (myslim ze to boli tmave rifle ..a mal inu koselu :) to bola blazniva svadba :):) ale stala za TO :)
Odpovedať
Profilova fotka
no aj my ideme do takeho "light" oblecenia 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, o pol noci do kroja, po pol noci oblecenie - saty si vyberiem take, ktore potom vynosim bezne, ale.... napadlo ma ... co tak sa prezliect do nejakeho kostymu - napr. Zorro + spanielka! Bola som teraz na Vecierku filmovych hviezd a musim povedat,ze som sa v tom kostyme citila fajn, samozrejme potom sa asi aj tak prezlecieme... tak este neviem, neviem vlastne, ci draheho na to nahovorim ;-) pa
Odpovedať
Profilova fotka
Takze Sophia, ako chces, v com sa citis dobre, zalezi len na tebe ake saty si vyberies :-) je to predsa tvoj Den a tvoj Vecer!
Odpovedať
ahoj nemusia byt saty po polnoci ked tak si vyber nieco take aby si to mohla nosit aj po svadbe hlavne aby ti to nestalo zbytocne v skrini 8-) :-D
Odpovedať
ani ja sa neprezliekam :)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja by som sa prisposobila najma podla toho, ake mas svadobne saty a ci o pol noci tancujes redovy - ja som mala saty, v ktorych by som urcite nebola schopna tancovat redovy s 50timi ludmi :-D takze ak nemas chut sa prezliekat a mas satocky, v ktorych sa podla teba bude dat v pohode tancovat, tak nemas co riesit ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?