Pristane k týmto svadobným šatám závoj?

Ahojte dievcata, vzdy som chcela mat k svadobnym satam aj zavoj, ale teraz ked uz som si vybrala satocky :), tak zacinam uvazovat, ci k nim pojde aj zavoj. Poradite mi prosim? Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna pristane...a kludne aj tak dlhy....urcite.... :-)
Odpovedať
No len tie saty su zozadu nariasene tak ako spredu ten kratky kusok.. Tak asi skorej len nejaky "symbolicky"?
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som ti poradila.. skusiť ešte raz so šatami kratky a potzopm dlhý..a sama uvidíš ktorý ti viac sadne a viac sa bude páčiť....ak by ti ani jeden skus ozdoby... aj tie tam maju... treba len vyskušať so šatami....
Odpovedať
Profilova fotka
podľa mňa áno ale nie veľmi mohutný.. inak krásne šaty :)
Odpovedať
dakujem vam kočky, ved tak som to myslela, ze nejaky jednoduchsi ak tak... Ale mate pravdu, este vyskusam a rohodnem sa :)
Odpovedať
pridavam sa- naaaadherne satky,krasne ti sedia.. a zavoj si daj urcite,myslim,ze pristanu obidva- kratky aj dlhy, ako pisu baby zrejme nieco jednoduchsie,neprezdobene, vyskusaj a vyber si aky sa ti bude viac pozdavat..:)
Odpovedať
urcite nie dlhy zavoj to by bolo moc :-) ale rozhodnutie je na tebe podla mna ti tam staci kratky a jednoduchy zavoj :-) alebo bez zavoja najlepsie vyskusat takto je to tazko poradit
Odpovedať
dakujem za rady :)
Odpovedať
zavoj pristane kazdym svadobnym satam,uz len treba prisposobit dlzku a nejake aplikacie,k tymto by som tiez odporucala kratky ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?