Šaty na civilný sobáš v decembri

Profilova fotka
Poraďte žienky aké šaty si obliecť na civilný sobáš v decembri?najlepšie ačkový strih,a niečo čo by som využila aj neskôr.mali ste na civilnom sobáši biele či aj iné farby?
Odpovedať
@makeka a pýtate sa ako nevesta alebo ako hosť?
Odpovedať
Profilova fotka
@katmi ako nevesta :-)
Odpovedať
takze po klasickych svadobnych satach netuzis, hej? a co takto nieco taketo, tie nemas problem vyuzit aj po svadbe :D
Odpovedať
Profilova fotka
@noravana tie sú pekné,hlavne strih sa mi páči.viem si ich predstaviť aj bez rukávov možno s nejakým bolerkom?ale inšpirácia dobrá ďakujem :-) klasické sv.šaty nie , zbytočná investícia chceme len civilný sobáš +obed dokopy nás možno bude desať.večer už chceme doma v kľude byť ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@makeka pekny deň. Radi Vám podobné šatky ako uviedla noravana ušijeme na mieru, tak aby ste ich mohli ešte vynosiť. Špecializujeme sa na krátke svadobné šaty. Neváhajte nás kontaktovať 😊
Odpovedať
Kamaratkina mama si na svadbu (teda ako svadobna mama) obliekla saty velmi podobne tymto na obrazku. Neskor ich este vyuzila kamaratka ked krstila dcerku. Ale moznosti je viac, zalezi na tom, ci ti zalezi aby boli v nejakom odtieni bielej alebo mozu byt aj inej farby? Kolko penazi si za ne ochotna dat? V podstate by som asi sla po tzv. popolnocnych satach. Tie byvaju spravdla biele alebo svetle, ale jednoduchsie ako klasicke svadobne saty.
Odpovedať
Pozri aj ASOS, je tam veľa zaujímavých siat https://m.asos.com/paper-dolls/paper-... https://m.asos.com/french-connection/... A možes aj nemusis na to mat ešte niečo.. obrat bude krátky a zima tam určite nebude
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?