Šaty z IRIAN SAM - recenzie

Prosím, sú tu nevesty, ktoré majú skúsenosti z tejto predajne v SNV? Zaujíma ma ako sú kvalitné čo sa týka materiálov i prevedenia. Na akú výšku sa šijú? Ďakujem :-)
Odpovedať
ahoj. ja som si objednala šaty odtiaľ. navštívila som tento salón a čo sa týka kvality myslím že je super podľa mňa. a výšku presnú neviem ale všetky mi boli dlhé a mám 160cm :D takže asi na 180cm ako skoro všade. Ale ak si niečo vyberieš tak v cene je úprava presne na teba.
Odpovedať
@lucka1992 Zdravím Lucka, môžem poprosiť foto šiat? Ďakujem :-)
Odpovedať
s pani je absolutne perfektny dohovor.. odporucam zavolat im, je ochotna poslat realne foto a komunikacia s nou je uplne top!!! mozte polozit akukolvek otazku, so vsetkym sa snazi vyhoviet...fakt odporucam! :) saty som osobne drzala v ruke, mali tylovu suknu a kvalitovo boli super, ziadny tvrdy sustavy.. saty boli krasne vysivane... a boli uplne ako na foto!
Odpovedať
@satyba Ďakujem krásne, takže spokojnosť bola z vašej strany aj s kvalitou aj s prístupom. Pýtam sa, aby som si bola istá, že sú šité z kvalitných materiálov, teda aby naozaj tyl bol príjemný a krajka neškriabala. Pá a ďakujem :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?