Šaty z JJ House - máte skúsenosti?

Ahojte nevesty, Skusala niektora z vas objednavat z JJ.House? Neviem sa rozhodnut ci saty pozerat v salonoch, ktore mi pridu velmi drahe alebo risknut objednat z netu. Bojim sa ale dost takych tych pofidernych stranok kde to potom clovek nema moznost vratit a tak...
Odpovedať
Určite nie. Budeš platiť mega clo.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ti poviem - šaty z internetu neobjednávaj. Vieš nájsť aj nepofiderné stránky, ktoré takéto šaty predávajú (napríklad na Etsy), avšak nikdy neodporúčam kupovať mimo EÚ. Ako spomenula lieskovyoriesok, pri dovoze mimo EÚ, a ak je tovar hodnotovo nad 150 € tuším, platíš clo AJ DPH. To je 20% z hodnoty tovaru za DPH + sadzba cla, ktorá je iná pri každom druhu tovaru a krajine, odkiaľ tovar kupuješ. Navyše, to ti snáď povie každý, šaty musíš skúšať. Stokrát som počula príbehy o tom, ako sa babe páčili šaty na fotke a keď si ich obliekla, zistila, že vyzerá ako zemiak. To, čo je pekné na obrázku, sa ti nemusí hodiť k tvári, postave atď. Neviem, čo je pre teba veľmi drahé, ja osobne sa chystám do salónu mimo SVK. Prekvapili ma tým, aké netradičné šaty tam majú, pričom kvalita ostáva rovnako vysoká a ceny za také šaty by sa u nás šplhali nad 1k.
Odpovedať
Všetko, čo napisala vyššie baba je pravda. Ja som ešte chcela dodať k príspevku... ja mám presnú skúsenosť s jj house, akurát mi prišli saty, ale ja som objednávala detské saty pre druzicky. Musím povedať, že sú krásne. Kvalita úplne super, čo má aj hnevá ako to funguje, vieš kúpiť krásne saty za dobrú cenu, ale žiaľ niekde inde. A aj tak je to konkeco koncov z činy. . Ale presne treba zvážiť, že budeš platiť clo a DPH . Ak teda kúpiš saty za 200-300 euro, tak sa to ešte relatívne oplatí.. Ak ide o kvalitu , tak sleduj hlavne tie recenzie tam. . Pravda je taká, že tie detské saty by som tu jedny kúpila tak za 200 e, tam stali Tu nevedia čo pýtať za saty.
Odpovedať
Tu je foto šiat , čo som ja objednavala. Sú fakt kvalitne.
Odpovedať
Dakujem za odpovede baby! Ja mam totiz ten problem ze zijem vo Svedsku a nemam kedy pochodit poriadne salony na Slovensku kedze sa mi nedari az tak casto cestovat domov a zase tu vo Svedsku si za to pytaju sialene ceny....Takze som celkom zufala a tlaci ma cas, aj ked je to este 9 mesiacov do svadby no zacinam byt nestastna ze ci nebudem musiet kupovat na poslednu chvilu a vyberem si nieco len preto aby bolo... Pozerala som este SASHE, jedna baba tam sije saty na mieru a ma ich ozaj krasne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?