Snurovacka

Neviete ci existuje nieco vdaka comu sa nebude snurovacka na satach povolovat teda ze saty nebudu padat? Rozmyslala som ze by som na vrch siat dala tzv babku a dedka a aj keby sa snurovacka kusok povolila drzalo by to alebo poradte nieco ine lebo sa bojim ze mi budu saty padat. Saty su korzetove na snurovacku a maju tenucke ramienka. Dakujem za akukolvek radu.
Odpovedať
@janusa5 Vobec nerozumiem ako mozu saty padat. Ak ich mas poriadne kvalitne usite, tak korzet so snurovackou ti da taku podporu, ze nie je sanca, ze by saty padali. Pravze snurovacka a korzet udrzia vsetko na mieste tak ako maju - a pozor, nie tak ze nebudes vediet dychat. Spravne usity a zaviazany korzet ti umozni v pohode dychat a zaroven prebera vahu siat, takze ty sa pohybujes v pohode a vsetko drzi tam kde ma. Ja som mala na tom zadnom paneli presne babku/dedka, ale to len preto, aby panel ostal na mieste a neposuval pri naslednom snurovani. Mala som ho uviazany pevne, ale vobec som necitila vahu siat (a boli teda naozaj tazke), mohla som v nich skakat, aj robit hocico a nepadli ani o milimeter.
Odpovedať
@janusa5 snurovacku treba poriadne zasnurovat a potom by sa nemala povolovat ale kludne si tam daj pre istotu tu babku a dedka, to je fajn mat na satach.
Odpovedať
@janusa5 a nerozmyslala si nad tym, ze by si si ich dala prerobit na skryty zips, aby ti lepsie drzali a nemusela si sa bat, ze ti budu padat? Ci to budes mat pozicane saty?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?