Svadobné body

Baby? Prosím poraďte kde zoženiem biele svadobné body, potrebovala by som to po polnoci k červenej sukni a poňatia nemám. Niečo na tieto štýly len s menším výstrihom. Už ani na tých stránkach nemajú kde som ako tak niečo našla teda tie čo sú na fotkách. Ďakujem
Odpovedať
Skúšala si miadresses.sk? Majú tam pekné body, veľa z nich síce nie je čipkovaných ale možno by sa ti niečo zapáčilo. Ja odtiaľ mám 2 body a 2 sukne a som spokojná.
Odpovedať
Áno ale už nemajú len s dlhým rukávom, nemajú tam už ani krátke :/ aj som im písala
Odpovedať
tiež niečo také hľadám a zatiaľ bezvýsledne.
Odpovedať
Veľmi zle sa hľadá aj v obchodoch som už bola, na nete som hľadala a nikde nemajú
Odpovedať
keby ste si dali take usit baby? to nebude take drahe a budu vam pekne sediet :) alebo viem, ze teraz uz sa daju podobne pozicovat normalne aj v svadobnych salonoch a kde maju spolocenske saty
Odpovedať
@klaudia1512 aj ja by som navrhovala si dat take bodycka usit. Bude to presne na vasu postavu a tiez si myslim, ze taketo body nebudu stat vela €. Dobre vam kuciara poradila ;-)
Odpovedať
baby skúste asos.com .... príde to raz dva a vrátenie je tiež jednoduché :)
Odpovedať
tiez ma to napadlo. nebude to mozno ani take drahe a presne si ho das krajcirke prisposobit na mieru ci uz vystrih, rukavy a tak celkovo
Odpovedať
Už aj mňa to napadlo inak že ak nenájdem tak si to dať ušiť u niekoho :) ďakujem krásne za rady :)
Odpovedať
Profilova fotka
@klaudia1512 pekny den radi usijeme na mieru 🤗 Showroom máme v Bratislave.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?