Svadobné mini šaty. Aké sú vaše skúsenosti a názory?

Cafte baby, rozmyslate niektora nad mini-svadobnymi satami, resp. mali ste niektora taketo saty? Ja by som (asi) chcela 60. roky. Ale zatial len uvazujem. Inak tuto stranku som objavila pred par dnami. Zacala som planovat svadbu, ktora mala byt 7.7.2007 ale po tom co som zistila ze vsetko co chceme je zabookovane zmenili sme radsej termin (dnes vecer). Dufam ze ho uz nebudeme menit ... Tak co tie saty?
Odpovedať
tiez som rozmyslal nad miny satami,ale takymi co su vpredu kratke a vzadu dlhe,ale este len nad tym uvazujem a nemam vybrate,takze uvidime co mi padne do oka,ale musi tam byt cervena :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Lipsa pozri si moj album....mozno sa budes insprovat::)
Odpovedať
Keby som mala svadbu v lete,kludne by som si dala kratke saty :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jja - něco nádherného - s takovýma nožkama sis to mohla dovolit - moc chválím originalitu!!!!
Odpovedať
Ja som tiez planovala kratke saty, az kym som si ich nevyskusala. Bola som trosku sklamana, boli pekne ale nevyzerala som ako nevesta. Teda ja som mala taky pocit. Takze som zvolila klasiku. Inak je to dobry napad, zalezi mozno od typu siat a v akom style bude svadba. :-)
Odpovedať
ja planujem mini v predu a dlhe v zadu, aj ich mam vybrane a vyskusane, ale neni som si ista. Tak ako napisala Lara je to velky rozdiel, orginalita a nieco special. Mne sa paci to nieco special no moja mamina zahlasila (myslela som ze budem mat dceru ako princeznu a ona bude ako slapka) ;-( tak teraz neviem, mam objednane 2saty a v septembri sa rozhodne.
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/album/album.... našla som tieto nadherne šatinky
Odpovedať
Profilova fotka
silvinecka -jéééé, to je taky moc krásná nevěsta. Taky krásně vyniknou botky, hm...
Odpovedať
Silvinecka, ja som skusala nieco podobne a vobec som si nepripadala ako nevesta. V takych satach by som kludne isla ako host na svadbu niekomu inemu. ;-) Adka_k take saty ako si ty skusala sa mne najst nepodarilo ale to je predsa len ine tym ze vzadu su dlhe a tym to vyzera slavnostnejsie. Drzim palce aby si mamina na to zvykla a podporila ta. :-)
Odpovedať
to nie je moj album ja som slobodna mne sa velmi zapačili tie šatičky take netradične žiadne klasicke svadobne uniformy
Odpovedať
Profilova fotka
adka_k - vždy si vzpomenu na klid Guns´n´Roses November Rain, kde mela Seymour takové šaty a v nich půlkilometrové nohy :-) viděla jsem takové šaty v jednom salonu, nevěsta, která si je zkoušela, byla asi 170-175 cm vysoká, nevypadalo to šmrncovně. Navíc měly jakési sněřování na boku - divné. Na vysoké štíhlé holce ale musí být takový typ šatů krásný
Odpovedať
Leilanni, presne z toho klipu mam tie saty oblubene aj ja a uz od puberty som po takych tuzila. :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ked chce niekto mini svadobne saty, preco by sa mal trapit v dlhych. Ved svadba je len vasa a preco sa drzat toho co by sa malo, dnes sa to uz tak nerobi..... Preco by si mala mat dlhe saty a cely zivot rozmyslat nad tym, boze mala som si dat kratke... Vela stasticka...
Odpovedať
cafte, dik za nazory. Tiez som uvazovala nad satami z November Rain - su uzasne :-) Tak uvidime v com sa nakoniec vydam .... dam vediet :-) :-)
Odpovedať
Kubko, mas pravdu ... ;-) Tento napad mi skrsol v hlave, ked som pre jeden salon fotila svadobne saty - cely den. Vecer som si necitila telo. Nie z pozovania ale z vahy siat. Inak neodporucam saty s dlhou vleckou. Mala som problemy chodit nie to vecer tancovat .... Ked si ju aj chytite do ruky, je prilis tazka
Odpovedať
http://video.yahoo.com/video/play?p=G...
Odpovedať
Lipsa, chod a vyskusaj si kratke saty, vezmi kamaratku nech ti pomoze a ked sa v nich budes dobre citit, pacit sa sama sebe, tak je nie je o com uvazovat. :-)
Odpovedať
Tu su tiez jedne krasne mini, tieto sa mne velmi pacili: http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
uouuuu tie su nadherne !!!!!!!!!!!
Odpovedať
Lara: dakujem za podporu. Vies tieto saty boli site na zakazku pre jednu modelku z Talianska. Ani ja som nevedela najst nic oginalne. Mas pravdu zo zadu su nadherne, plachtia vo vzduchu ako kracam, len ked sa otocim...... :-N No som zvedava na tvare ludi. Pojdem ich vyskusat v Septembri a poslem vam foto a poradite ktore su lepsie :-) moj druhy problem je, ze tie saty su kremove so zlatym a vraj nevesta ma byt v bielom (dalsi problem-moja mama) :-S
Odpovedať
ja som to Guns´n´Roses predtym nevidela, takze sakujem za ten klip, normalne som tam videla seba :) su tak isto kratke (mozno o trosinku kratsie :-N ) a vzadu su neni az take velike, take jednoduche, nieco medzi tymi z toho klipu a tie co poslala modicana.
Odpovedať
Adka, ved dnes uz nevesty nemusia byt v bielom, farebne saty su v mode. Zober maminku so sebou a ked uvidi ake farebne saty dnes salony ponukaju, bude rada ze si si vybrala kremove. ;-)
Odpovedať
dakujem :-) vies no treti problem je, ze svadba bude v Oktobri a v kratkych satoch...... nechcem vyzerat ako debilko :-( Nevie niekto ovplivnut pocasie?? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
akda_k - kremove se zlatym jeste nejsou az tak odvazne - spousta holek se vdava v rudych satech apod....zkus mamku zpracovat, bude to stat za to! S tim pocasim je to horsi...ale dnes jsem se dovedela, ze zari i rijen (spetember i oktober) maji byt velmi teple! silvinecka -. s tim odkazem na klip jsi mi udeala ohromnou radost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpovedať
a to vies odkial s tym pocasim, ani nevies aku radost si mi spravila :-D to uz potom neni nad cim premyslat a budu sexi saty
Odpovedať
Profilova fotka
rikal to muj sef, tak to musi byt pravda ;-) loni to prece bylo taky tak - letos prorokuji totez. Mrkni na meteopress.cz - je tam sice jen ceske pocasi (pokud vim), ale i archiv a muzes videt, jak bylo v tvuj den loni, predloni...
Odpovedať
leilanni to bol moj zamer adka maš niekde tie šatenky om zvedava
Odpovedať
mam ich na segre, ale nevyzeraju najlepsie, velmi sa v nich nechcela fotit a tak to aj vyzera,len neviem ako ich sem dat (to vies som tu este stane nova)
Odpovedať
Profilova fotka
adka-k zaloz si album priprav a do neho fotku vloz silvinecka - super! Už jsem odkaz odeslala dal a sama jsem na klipem po letech zaslzela :-)
Odpovedať
adka moja teta mala svadbu v novembri a tiez mala kratke saty,taky retro styl a mala k tomu velmi peknu pelerinku,tiez tak zladenu,aby bola stylova.A velmi sa to vsetkym pacilo ;-) A to mala svadbu este v dobe ked boli vsetci este tvrdo konzervativny ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?