Svadobné šaty 36

Dobrý deň , Nepredáva niekto tento štýl svadobných šiat ? Ďakujem
Odpovedať
ja možno niečo podobné budem predávať ale až po 19. júne 🙂 ale skôr ta sukňa je podobna vrch trošku iny... nie taky výstrih
Odpovedať
@xena0 a máte foto ?
Odpovedať
@zuzana_trabalikova mám len jednu rýchlu fotku ani nie na sebe keď som ich vyberala, ale zajtra idem do salónu po nich tak môžem spraviť nejakú a pošlem 🙂
Odpovedať
Ďakujem
Odpovedať
@zuzana_trabalikova zatiaľ mám len takúto, na rýchlo fotene,pod tou čipkou je korzet ako keby rozdelený čiže s výstrihom... Ja ale chcem aby mi to upravili zošili pretože výstrih veľmi nechcem, ale to sa bude dať aj znova do pôvodného stavu
Odpovedať
@xena0 Krásne sú a koľko vás vyšli ?
Odpovedať
@zuzana_trabalikova Ďakujem 🙂 380€ plus úprava 20€ vraj... takže celkom v pohode..
Odpovedať
tie su krasne mat este na ne postavu 😞
Odpovedať
dobrý deň, máme niečo podobné na sklade vo veľ. 36/38. cena je 259 euro a dodanie je ihned.
Odpovedať
@moletkashop dobrý deň , a vyskúšať sa to dá niekde ? Ďakujem
Odpovedať
@zuzana_trabalikova dobrý deň, žiaľ nie, ale kedže ich máme na sklade vedeli by sme vám ich zaslať na vyskúšanie. do správy cez stránku nám napíšte váš tel. kontakt, radi vám zavoláme. ak by vám šaty sadli, tak ich zaplatíte, ak nie tak nám ich vrátite.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, v našom svadobnom salóne Brigit Boutique nájdete viac podobných šiat. Šaty je možné vyskúšať, upraviť, prípadne je možné na objednávku šaty ušiť aj na mieru. ❤︎
Odpovedať
Článok sa načítava...
Dobrý deň.ja mám doma svadobné šaty veľkosť 36ale nie tento štýl.su bielo ružové
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, mám niečo takéto 2ojo šiat dá sa vyskúšať osobne v BB 🙂 @zuzana_trabalikova
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?