Svadobné šaty. Aké značky by ste uvítali v SR a ČR?

Profilova fotka
Narazili ste na nejake svetove znacky, ktorych modely sa Vam pacili a u nas nie su?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ahoj bleble, myslim ze na slovensku je uz celkom dobra ponuka svetovych znaciek, skor som mala problem, ze zo znamych znaciek mali salony v ponuke len niekolko kusov - skoro nikde ten model ktory sa mi pacil, a bol to problem objednat. niektore salony mi ani taku moznost nedali, niektore by doobjednali, ale pozicovne by bolo v plnej hodnote tych siat.. ale prave mi napadlo, ze na slovensku nenasla znacku Sorelle franceschi (dufam ze som to dobre napisala) a tato znacka ma krasne romanticke saticky..
Odpovedať
Profilova fotka
me chybi Davids Bridal ;-) maji krasne saticky,... ja jsem si svoje svatebni teto znacky privezla z ameriky ;-)
Odpovedať
ahoj, určitě od návrhářky Linea Raffael :-D li
Odpovedať
jednoznacne Elie Saab. to je moj favorit, bohuzial sa nikde neda zohnat :-(
Odpovedať
MARY ´s, ja som natrafila iba na jeden jediny salon (levice - Sophie), kde ich maju, ale bohuzial saty sa nedaju zuzit na velkost 34 ;-( ak niekto vie o satoch znacky MARYS - Opale a daju sa zuzit na velkost 34, tak dajte vediet. Alebo popripade, kde v okoli PE a NR by som ich nasla...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
stacili by vsetky modely z Pronovias :-D
Odpovedať
vera wang- ale tie aj keby som zohnala, tak by som si ich urcite nemohla dovolit :-D
Odpovedať
tiez sa priklanam skor k dostupnosti poctu modelov ako konkretnej znacke..vsetky saty znacky pronovias,co by som chcela,tak nikde nemaju..ak neratam to,ze jeden kus je dostupny(nicole) a jeden(oleaje) je tu tiez,len nesadol..inac nasla som jeden (navel) v cechach..z asi 10,co by som chcela skusit.. :-S ale celkovo by bolo super,ak by sa viacere salony dohodli,kto aky model vezme.. :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
tak já si pořídila šaty od Wendy Makin- je znama v Australii a v Británii, dost podobné jako St Patrick, důraz na kvalitní materiál a dobrý střih a detail.Tady je zatím nemají (nebo jme na ně nenarazila), tak jsme měla pocit jedinečnosti...ale teď se jich chci zbavit, jsou moc hezké an to, aby ležely ve skříni. Nemáte tip na salon, kde by je mohli odkoupit?
Odpovedať
a jesus peiro tusim sa volaju, tie maju v brne ale v sr nie
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
bleble - nie je takmer nikde cymbeline, di gio detto ale ako pisu holky skor by bolo fajn, viac saticiek, nielen c. 34-36, lepsi pristup ;-) peknu nedelu ;-)
Odpovedať
atinkaa, presne, lepsi pristup a nema problema :-)
Odpovedať
Úplne súhlasím s atinkou, viac modelov s č. 40, 42 a 44, veď prečo baby s väčšími prednosťami :-D by nemohli mať svoj vysnívaný model. A takisto viac modelov, lebo napr. Pronovias mal úžasnú kolekciu a k nám sa dostala asi len tretina. :-|
Odpovedať
macabi, no, ja som bola nazhavena na Pronovias....a potom sklamanie :-( z Nicol mi odpisali, ze mi mozu objednat na odkup....fakt nemam zaujem dat za saty 60tis. :-D
Odpovedať
luko, no jasné. Tak to ani ja. V Nicole mi tiež povedali, že mnou vybraný model si môžem len odkúpiť. A keby mi nebol, tak sa nedá vrátiť. :-S Dosť blbé. Fakt mám pocit, že vo výbere a službách u nás zastal čas. :-|
Odpovedať
ahojte babky.ja mam svoj vysneny styl.neviem ci zozeniem take saty,lebo som dost nizucka.pozrite album,ak viete o niecom kde to najdem,tak mi napiste do IP pls....inak si ich dam usit v Prahe,kedze zijem tu...ale potom co s nimi.. :-|
Odpovedať
ja by som uvitala Essence of Australia
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Essense of Australia - mimochodem, kdybyste náhodou některá věděla, kde sehnat tyto šatičky - ty osmé , neboli druhé ve spod, dejte mi vědět... Případně, jestli si je budete nechávat šít a časem je budete chtít prodat... :-)
Odpovedať
A jestli se nepletu, tak ella je nějaká odnož nebo kolekce z Essense of Australia , takže šaty tohoto stylu http://www.ellabridals.com/collection... (3,4,9,11) mě nenechávají chladnou ;-) , ale sehnat je tady asi nepůjde :-S .
Odpovedať
mne ani tak neslo o znacku ako o strih - to ze mate tricko alebo nohavice istej znacky vidiet podla loga hned na prvy pohlad ale na svadobnych satach?? tam to logo nevidiet..urcite treba kvality material a vypracovanie ale co mne osobne chybalo ked som vyberala saty bol vacsi vyber nie korzetovo riesenych siat...tie som zamietla hned ako prve uz len z dovodu ze ich ma skoro kazda nevesta a ja chcem byt ina...hned na prvy pohlad :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si jednoznačne vybrala americkú značku Jasmine. Majú nádherné modely a adekvátne strihy k jednotlivým veľkostiam ;-) .
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si vybrala značku Demetrios, ked som ich v salóne videla, tak so si nevedela vybrať, lebo každé boli iné a zaujímavé.
Odpovedať
Profilova fotka
Nuit Blanche, Cymbeline, Les Mariees de Provence a Max Chaoul ;-)
Odpovedať
Cymbeline má půjčovnu a prodejnu v Praze v Ječné ulici a má moc krásné a nápadité šaty Většinou jsou zdobené nádhernou francouzskou jemnou krajkou, někdy jsou i z hedvábí. Ráda se na ně dívám, když jedu kolem tramvají. Max Chaoul patří k francouzské špičce, má atelier naproti Louvre, s několika výlohami. Jeho šaty ovšem stojí min. 5000euro! Obávám se, že by u nás nenašel zákaznice.
Odpovedať
uvitala by som Elie Saab a vacsi vyber modelov Pepe Botella
Odpovedať
Rosa Clara, Aire, Jesus Piero, Justin Alexander, Enzoani vsetky najkrajsie na svete!!! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Jim Hjelm, alebo viete o nejakom, kde ich maju?
Odpovedať
hollywood dreams..:-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?