Svadobné šaty Mori Lee 1856

28. nov 201437
  • @lienkaam  Cenu ešte nemáme stanovenú, ale cca. 450-550,-€. Ich dostupnost mozete sledovat na nasej FB stránke.

• @lienkaam  do svadobného salonu DIAMOND v Bratislave príde model 1959 zaciatkom januára 2014 🙂

• Sponzor fóra
  • @katarinacopjan  
    Dobry den. A nemate nahodou aj model 2609? Nemozem ich nikde najst. Dakujem.

• @ewita11  Dobry den prajem, model 2609 od Mori Lee sme zatial neobjednavali, no ak o neho mate zaujem, kontaktujete nas prosim na email a dohodneme sa 🙂 Objednavali sme tieto, tiez prekrasne modely od Mori Lee a Victorie Jane :

• @lienkaam  presne tieto šatičky majú v svadobnom salóne Línia v Leviciach, vyzerajú božsky 🙂 ja som ich tam videla len vo výklade, lebo bohužiaľ práve vtedy mali zatvorené..

• milé nevestičky, neviete mi poradiť kde by som zohnala mori lee 1966 alebo 1913, ako aj mgny meredith? s tým,že šaty potrebujem max na výšku 165 cm-už aj s topánkami (teda nutné ich bude skrátiť, čo v salónoch nechcú/ a korzet 36-38. Salón Diamond som v Nitre navštívila, krásne šaty, ale nie veľmi profesionálny prístup od predávajúcej, objednáš sa na skúšku a pani /čiernovlasá/ sa venuje kamarátke a ľuďom bez objednávky, druhá pani si klientky pekne vybavovala aj im povedala, čo všetko im salón ponúka, salón je pekný, len škoda, že objednávajú len veľkosti na ženy s výškou 170cm a B-čkami košíkmi, žena, ktorá má 160cm a väčšie prsia sa do korzetov veľkosti 34 nevojde, taktiež obrovská škoda, že nedisponujú šatami s rovnou sukňou aj pre nižšie ženy, mnoho modelov sa mi páčilo, ale ma odbili vetou- nedajú sa skrátiť

• @lienkaam  , šaty majú v línii v leviciach a v diamonde v bratislave

• @lienkaam  mori lee 1959 majú určite v salóne ELLA Spišská Belá.. Len to máš asi dosť ďaleko 😞

• Prosim Vas neviete mi poradit kde zozeniem saty Mori lee 1241...asi je to zo starsej kolekcie, ale su uzastne 🙂 dakujem

• ja zhanam mori lee 1858, prosim vas neviete v ktorom salone by ich mohli mat?

• @lienkaam  Áno, tento kráááásny model 1959 od Mori Lee máme u nás- v svadobnom salóne Soirée v Nitre, čaká už na Vás nevestičky 🙂

• Ja mám Mori Lee tie prvéééé, na začiatku a bola som veľmi spokojná, všetkým sa šaty veeľmi páčili 🙂 A už by som ich chcela vymeniť za kočár 🙂

• my máme podobné, ale inej značky DIANE LEGRAND

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ušijeme pre Vás krásne svadobné šaty podľa Vaších predstáv. Okrem toho ponúkame všetko pod jednou strechou pre Váš veľký Deň. Stačí si len vybrať.
     Svadobné a spoločenské šaty na mieru pre vás za ceny ,ktoré potešia.
    Agatha Gallery
    Nové Zámky
    Svadobné a spoločenské šaty a ostatné oblečenie, obuv, šperky, doplnky.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov