Svadobné šaty pre tehotnú nevestu. Prosím o radu

Profilova fotka
Ahojte! Prosim Vas o radu: budem sa vydavat asi v 7 - 8 mesiaci tehotenstva {to uz budem pekne gulata}, ale neviem si zohnat saty, ktore budu zaroven krasne aj "tehulkovske" a aj svadobne. Da sa to vobec?
Odpovedať
Vies zalezi ci mas velke brusko alebo male.A ani si nenapisala odkial si.Ak si z Ba tak ja som videla v Michelle tam mali take volne na brusku vyskusaj mozno ti budu dobre.Najdes presnu adresu medzi firmami.
Odpovedať
ahoj, myslím si, že keď budeš mať veľké bruško, nebudú sa ti hodiť tortové šaty - t.j. tie princeznovské. Nerozmýšľala si nad ušitím? Krajčírka by ti ich upravila tak, aby sa v nich cítilo dobre aj tvoje bábätko... :-)
Odpovedať
ahoj, urcite su krasne satocky aj pre tehotne nevesticky a velmi pekne moderne. pekne tehotenske satocky mali aj v tomto salone http://www.sophie.sk/katalogtreschic2... tam som videla jednu tehulku skusat, bola uzasna ale netusim v kt. mesiaci bola ale bola zlatucka uz a svelkym bruskom. na styl empirove, ak sa ti podari kliknut na tuto stranku tak su to tusim tretie smerom dole v pravo s rukavikom. vsetko dobre :-)
Odpovedať
ahoj, skús si prezrieť tento album a aspoň nazbierať aké také inšpirácie http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovedať
Ahoj Wodana, ja mam termin svadby 27.8. a mam saticky, ktore mi nakoniec asi zostanu v skriny, lebo som sa nakoniec rozhodla(cim viac sa k tomu schyluje, tak vymyslam viac a viac..) pre uplne ine...Ak nemas vytuzene klasicke dlhe svadobne saty, tak by sa ti urcite pacili.Su uzasne.Si z Ba??
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ada777, nie nemam vytuzene saty, budem sa vydavat az tak v jan-feb, ked budem doma zozahranicia. posles link na tvoje saticky?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/album/album.... ja som pár nápadov našla... ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ajab • 15. feb 2007 o 12:54 Poradte mi prosim svadobne saty pre tehotnu nevestu. Svadbu budeme mat v juli a to budem v 7. mesiaci. Je lepsie si ich poziciat, kupit, alebo dat usit a kde?
Odpovedať
takze uz niekto podobny problem riesil v roku 2005? No zial som sa do niektorych odporucanych albumov nedostala. Ada777 este mas k dispozii svadobne saty?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
jajato Dnes o 14:13 ahojte .......chcela by som sa vas opytat ci nahodne neviete nejaku stranku na internete kde by sa dali najst pekne svadobne saty pre tehulky....dakujem vopred x-) a ak tu uz taka tema je prepacte ale ja som j nevedela najst
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
kuk moj album - tam som nejake povyberala ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahojte! Ja som sa vydavala v 6 mesiaci a mala som na mieru site svadobne saty - velmi pekne, romanticke, lahke - cize ziadna zataz pre brusko :-) co je super, spodny diel bol na gumu (hahaha) a tak sa daju vyuzit pre rozne bruska. Momentalne su na predaj - je to velkost 36-40 (ja som mala 38) - daju sa nosit fakt na rozne sposoby :-), hlavne ze nevyzeraju ako tie pyzama, co su v ponuke... foto zatial bohuzial na mojasvadba nemam, lebo nemam cas ho tam dat :-( ale ak chcete, tak ho poslem. Len dajte vediet na e-mail sona.formankova@gmail.com Je k nim aj tasticka na pudrenku, alebo servitku, alebo fotku ultrazvuku :-), tiez viazanka pre zenicha - sita k satam a aj topanocky na vysokom podpatku - velkost 37. Cenu som rozmyslala tak 5000 so vsetkym, ale mozno dohodou :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
szabka • Dnes o 12:16 Ahojte, viete mi prosim poradit kde by som zohnala svadobne saty aj pre tehotne v Bratislave?
Odpovedať
hmm,v ba neviem ale ja som zohnala v Levoci
Odpovedať
slnieecqo • Dnes o 18:37 Dobrý deň :) chcela by som sa spýtať, či tu niektorá nemá šaty na svadbu pre tehotne zieenky??a aj fotky v nich...budem mat svadbu a no totizto som tehotna a rada by som si pozrelaa fotky :)) odpoved a fotky cakam na mojom e-maile:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte! Tak vidim ze nie som sama co ma problem najst si pekne svadobne tehulkovske satocky. a na zahranicnych linkoch je toho tak neskutocne vela :-| . ak mate nejake linky na slovenske sv. salony alebo vypredaje pekne prosim o ich napisanie. ja vam mozem sprostredkovat len tie zahranicne ale stoji to za to!!! dakujem ;-) http://www.thefunkymama.com/mawego.html http://www.maternity-clothing-fashion...
Odpovedať
ked sa pozriete do mojho albumu,tak tam mam jedny saty,je to fotka 25, brala si ich nevesta v 6.mesiaci tehotenstva..velmi sa mi pacili,tak som ich vyskusala.. a v tom salone mali fakt pekne modely aj pre tehotne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
vcera som cestovala s byvalou kolegynou, vydavala sa dva mesiace pred porodom, takze svadobne saty si radsej nedavala :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?