Svadobné šaty šité na mieru od Valentino

Má niekdo skusenost so satami sitymi na mieru od dodavatela z Cadce, valentino. Moc tomu nedoverujem, pretoze su dost lacne do 200€ sa pohybuju a tie modely su naozaj krasne. Vedela by som si z nich vybrat ani v salonoch som take nevidela. Chcela by som tie saty pred kupenim vidiet ale tam len pisu o zaplateni zalohy a poslani mier a dodavka siat do mesiaca. Kupoval niekdo z vas uz taketo saty?
Odpovedať
@petka1104 dnes som citala diskusiu http://www.mojasvadba.sk/forum/svadob... tak sa inspsiruj nazormi...
Odpovedať
Profilova fotka
@petka1104 mna od neho zaujali jedny spoloc. saty..ale tento predajca ma nepresvedcil, zabalila som to a radsej vsadila na istotu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@petka1104 Vcera som si akurat prezerala ponuku siat na ebay a aliexpress a drviva vecsina siat od tohto predajcu pochadza stamad.. len s o dost navysenymi cenami.. ak sa ti niektore saty velmi pacia a chces risknut sitie na dialku, urcite objednavaj z ebay, a aspon prides o menej penazi ak nahodou nebudu sediet tvojim poziadavkam :)
Odpovedať
klasický príklad toho, keď firma šaty akože ušije a pritom ich objedná z číny - stačí poslať miery, žiadna skúška neprebehne a do mesiaca prídu. Rovnaké alebo veľmi podobné podmienky ponúka veľa takýchto podnikavcov, ktorí sa tvária, že tie šaty naozaj sami ušijú. Aj keď samotné šaty nemusia byť nekvalitné, je od nich nefér, že takto klamú zákazníkov.
Odpovedať
dakujem za informácie, stačili mi na to, aby som pochopila, že sú to čínske "feiky" a čínske háby by som si na svoju svadbu neobliekla. Ale aj tak by ma zaujímalo, či niektorá z Vás takéto šaty kúpila a ako vizerali. Boli také ako na obrázku alebo to bolo pre teba veľké sklamanie? Ja pojdem pekne vyberať po svadobných salónoch :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@petka1104 pridávam fotky na porovnanie - obrázok - skutočnosť..
Odpovedať
@petka1104 kamoška si davala siť šaty na mieru v mylady v TN, dala im len fotku a miery myslim a vysli ju tolko co by dala za požičovné. a bola spokojna...
Odpovedať
...šaty prišli pred týždňom..cez spomínanú firmu..komunikácia aj dohoda výborná,no šaty..len slabý odvar od originálu..samozrejme šité v číne..sklamanie!!! Myslím si,že tu ide naozaj len o obchod-lacné šitie preplatí zákazník..určite neodporúčam!!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?