Svadobne šaty Ukrajina?

Boli ste spokojné s kúpou šiat? Bolo vidiet rozdiel ? :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som kupovala teraz 1.8. vo Veľkých Slemencoch, super prístup paní v salóne, poradili, že mnou dopredu vybraté šaty mi sedieť nebudú, ale nech vyskúšam a sama uvidím prečo :) Fakt mi nesedeli :D Vyskúšala som ešte dvoje a jedny z nich mám doma ;) Sú krásne, však kuk album, perfektná cena, v cene šaty, bolerko(dokonca mi zašili rozpáraný rukáv), závoj(hneď aj prišili hrebienok) a podväzok :) Takže pre mňa super kúpa ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Maju krasne saty, akurat som ich davala skratit (spodnicky), skvela cena, komplet doplnky som hned kupila. a vidiet rozdiel ako coho? oproti satam v salone? v salone kupia saty za 1500e a pozicaju ich cojaviem 10x za 500 eur. urcite je rozdiel v kvalite ale zalezi na tebe co si kupis. skusala som prstami total smejdy aj uplne bozske materialy. ked nebudes lakoma tak mas saty ako z nobl salona a zlomkovu cenu a budes 1 majitel a nie xty s xkrat presitymi satami ktore musis v najvacsom strese vyzdvihnut, odovzdat a nedajboze im nieco urobis
Odpovedať
Profilova fotka
@modroocka86 Ahoj tiež odporúčam Veľké Slemence :) ukázala som im, aké šaty chcem a také mi spravili :) ušili ich rýchlo, dostala som aj závoj (ale nakoniec som mala iný), spodničku, kruh (mala som na výber z troch veľkostí. Kvalitou si myslím, že sú super, cena ja nižšia ako v niektorých salónoch za požičanie...
Odpovedať
Dakujem krasne za vase prispevky. :-) Utvrdili ste ma ze bude asi naozaj rozumnejsie si tie saty kupit ako pozicat a rozmyslat celý cas ci sa nahodou nezaspinia, neroztrhnu atd...
Odpovedať
Ja odporucam salon Orchidea v Uzhorode, uzasny pristup, vyberies si z katalogu, vyskusas a hned beries. Kvalita - vyrovna sa nasim salonom, cena vyborna :) odporucam ista aspon pozriet, mozno na nieco natrafis, tak isto aj Slemence, super vyber siat, nemaju problem aj s upravou a usitim do 3 tyzdnov :)
Odpovedať
ja som odtial saty nechcela, bola som tam dva tyzdne do zadu...pristup super, ale ta kvalita des!! sustia ako sacok a krepovy papier + nevydrzala by som v nich cely den. Maximalne neprijemny material...ale to je len moj osobny nazor. Inak saty vyzeraju velmi pekne, no len kym sa ich clovek nedotkne, alebo ich nema na seba. Boli so mnou dalsi sytria ludia a smiali sa ze sustim ako by som mala saty zo sackov... :)
Odpovedať
Ja som si kúpila minulý týždeň šaty v Užhorode v salóne na pešej zóne (neviem ako sa volá ale je to na poschodí v malom podchode :P). Veľké Slemence podľa mňa celkom fajn výber, ale kvalita nestojí za nič, na nich proste vidno že sú šité len tak narýchlo a v Užhorode na trhu tak isto nič moc, nakoniec sme sa dostali do centra mesta (taxíkom, 25 eur a celý deň s nami chodil a ukázal nám všetko kde čo ako je) a v salóne nádherné šaty rôznych cenových kategórií a štýlov od veľkých princeznovských cez čipkované, úzke, dokonca dodávajú aj do salónu v Trnave. Ceny boli od 150 do 500 eur so všetkým a fakt som si nevedela vybrať :P Vyskúšala som si strašne veľa šiat, kvalita super a vôbec nevidieť rozdiel, akurát u nás v salónoch sú drahšie a vidno, že sú viac krát používané. Cestovali sme síce 6 hodín tam a 6 naspäť, ale oplatilo sa zájsť do mesta Užhorodu, určite :)
Odpovedať
@pattyka dakujem krasne za tvoj nazor a som rada ze mas aj skusenost cize velke dakujem este raz.urcite tam pojdem a som sama zvedava :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme tam boli pred 2 týždňami. Bála som sa aké budú mať, nechcela som hocaké. Šaty sme nakoniec kúpili na trhu v salóne Oksana so všetkým ako píšu dievčatá predomnou. Mala som šťastie že tam bola aj majiteľka, ktorá plynule rozpráva slovenský keďže dodáva šaty do salónov v KE a PP. Vedela veľmi dobre poradiť. Boli tam aj stánky so 'sustacimi' šatami, ktoré boli skoro ako zadarmo. Predavačky vás len presviedčajú aby ste ich kúpili lebo sú lacné. Ale vážne je ten materiál nepohodlný a hrozne šuštia tie šaty. Veľa šťastia v hľadaní a skúšaní :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?