Ahojte kočky, nemáte daktorá tieto šaty? ak ano ste spokojné? Velmi sa mi páčia a neviem či ich mám objednať, alebo sa na to vykašlat...už totiž jedny šaty mám :D :D
http://www.aliexpress.com/item/2014-E...
@evka64 NO ved ale este stale ich mozes posunut dalej :) mozno nejakej neveste sadnu :) Ja som objednala prve saty z ALI, boli super, krasne, lahucke, no velke...tak som ich posunula dalej, objednala dalsie a tie su super :)
daju sa urobit na mieru, takze potom by ti mali sadnut ;) mne sa tieto saty tiez velmi pacia... ak si ich objednas, daj potom prosim fotky na MS.. rada by som ich videla :)
@evka64 Tie su nadherne. Ak si ich objednas, napises mi prosim ta ci vyzeraju ako na obrazku. A ak by ti nesadli tak ja ich velmi rada od teba odkupim. Dakujem :)
@evka64 Odporucam ist do salonu a vyskusat podobny strih siat. Ja som velmi chcela taketo ake su na obrazku ale ked som cosi podobne vyskusala vyzerala som totalne stratena v tych satach. Som sice vysoka a stihla ale moja postava viac vynikne v uzsich satach. Takze mozno ak vyskusas rozdne druhy siat a vyberies si strih, potom bude tvoje rozhodnutie lahsie. Good luck :)
@nushka noo to máš pravdu, ktovie ako by som v tom vyzerala....asi ani nebudem objednávať, ponechám si svoje povodné šaty, ktoré som si pred časom kupila....nesmiem chodiť na také stránky, kadečo sa mi potom páči :)