Svadobné šaty zo Žiliny. Páčia sa vám?

Ahojte. Mam svadbu až v oktobri, ale bola som si už pozerat šaty v 2 salonoch. Co si myslite o satach, mne sa zdaju byt zastarale, az na par vynimiek. Poradte mi kde by sa dali vybrat krajsie saty, kde ste si vy vybrali. Bola som na navsteve tety v BA, tam sice boli pekne, ale ceny boli obrovske. Denisssa
Odpovedať
1
2
5
skus tieto temy http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
denisska v kristine ;-)
Odpovedať
a bola si v salone danica?tam maju prekrasne saty spanielskej zn villais-videla som ich na internete.
Odpovedať
no ja som presla asi kazdy jeden salon v ziline a ani jedny nevyzerali zastarale.. pekny vyber maju v nikol,dagmar,kristina,danica,stitch..aj amelia ma zopar peknych kuskov..hella zas so svarovskym..a jeden novy salon je v makyte..a ml by byt este jeden novy..pri hotely boss ;-)
Odpovedať
ja som bola tiež v kristine, nikol, stitchu, vanesse a v danici, ale ak mám povedať, tak najviac sa mi páčili šaty v danici. Sú iné, ako v ostatných salonoch, vlastne len v tomto salone majú značku villais a sú fakt pekné.
Odpovedať
zustka..a vybrala si si nejake?
Odpovedať
...zabudla som, bola som aj v salone dagmar a helle, ale tam sa mi tiež moc nepáčili. ;-)
Odpovedať
lea: zatiaľ ešte nemám vybraté, ikeď tie čo som si skúšala v danici, tak boli veľmi pekné a aj mame sa páčili, tak chcela, aby som si ich už aj zajednala, ale ja ešte počkám, ešte im mali prísť nové, tak uvidím. A možno sa mi ešte podarí niečo zhodiť, tak možno mi sadnú aj iné. ;-)
Odpovedať
to zustka: mas naozaj pravdu, villaisky su naozaj velmi pekne, ja som ich videla na nete a na zivo v jednom salone u nas na vychode/svidnik/, su porovnatelne s la sposou, jednoducho ine ako vsetky tie ostatne.
Odpovedať
ja som zopar poskusala..ale niektore sa mi nehodia k postave..inac su velmi pekne :-) mna zas oslovila viac znacka pronovias..
Odpovedať
ja som bola len v kristine a nikol
Odpovedať
ahojte baby, ja som pochodila dooost salonov, u nas na Kysuciach, Povazska Bystrica, Prievidza, Zilina...nemozem povedat, vsade maju pekne saticky, niekde zachovalejsie, niekde uz dost opotrebovane, aj pristup v jednotlivych salonoch bol diametralne odlisny...vzhladom na moju atypicku postavu som mala problem najst nieco na seba...konfekcne velkosti mi nesedia...nakoniec som sa rozhodla dat si saty sit...jeden novy salon v Ziline na Masarycke Salon Ina tam ako je ta lekaren...velmi mila a ustretova baba, ochotne poradi, mozte skusat kolko modelov chcete, fotit je tam tiez dovolene...maju pekne modely. k dispozicii vam daju aj vzorkovniky latok cize sama si mozem vybrat z akej latky budu moje saticky a potom sa rozhodnem ci ich odkupim , alebo ich necham v tom salone...asi si tam necham usit aj saty na prezecenie.s cenou som nadmieru spokojna. viac v ip ak chcete..ja som len chcela dat moje odporucanie hlavne babam, kt. maju problem najst si na seba saty hlavne ak su netypickych rozmerov ako ja :-D dufam, ze som niektorym pomohla
Odpovedať
Článok sa načítava...
sashena..no teraz si mi pripomenula,ze tam by som mohla skocit..kvoli satam pre druzicky.. skvely pristup mozem potvrdit..radi poradia,pomozu a tak..je sice malinky salon,no myslim,ze velmi dobry ;-) :-)
Odpovedať
ahoj baby, vsimla som si vasu temu a chcem sa opytat aj ked trosku od temy, kde v za maju pekne frnacuzske uzly pre zenicha?
Odpovedať
lenka..skus salon hella na narodnej.. a potom gracia na stvorcaku..na poschodi..oni tam aj siju na mieru ;-)
Odpovedať
dakjuem, skusim pozriet ;-)
Odpovedať
leatea...no skus maju tam aj spolocenske...a spolocenske tiez aj siju, lebo som videla vzorkovniky latok aj na spolocenske a druzickovske saty....
Odpovedať
som sa rozpravala s predavackou este v lete.tak tam skusim zajst teraz,ked uz je vsetko definitivne rozhodnute. nevies,ci upravuju aj svadobne saty,ktore si kupim niekde inde? zvazujem kupu siat z netu..len netusim,kam ich dat potom pripadne upravit a hlavne vycistit a vyzehlit..
Odpovedať
leatea...v tomto ti neviem poradit....mozno by ti to aj upravili, ale ta baba mi spominala, ze saty siju v KE, tam maju vyrobu, cize asi keby si ich tam nejak dopravila...neviem fakt nechcem ta tu zavadzat, spytaj sa v salone...a s tym cistenim a zehlenim...no ja som niesla svoju plesovu robu do cistiarne a uplne v pohode mi to vycistili a vratili aj krasne vyzehlene....a tie saty boli z podobneho materialu ako su aj svadobne...cize vsadila by som to na nejaku kvalitnejsiu cistiaren....ja som povodne tiez uvazovala o kupe svadobnych siat, ale bala som sa presne tych problemov co ty, ze kto mi saty upravi atd....tak ked to budem mat site na mieru, dufam, ze sa takym veciam vyhnem:) pred svadbou bude dost inych starosti...saty chcem mat 100%tne:)
Odpovedať
a vies mi poradit teda nejaku dobru cistiaren?
Odpovedať
leatea... na tu cistiaren som ti napisala IP....dosla? a inak ako prebiehaju u teba pripravy na svadbicku? tie saty pre druzicky uz mas? ja mam teraz trosku problemy s fotografom.....ti dobri su uz obsadeni:(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
čaute baby, ja som si pochodila po všetky salonoch v ZA a nakoniec som si vybrala v novom salone Bibiana.Maju všetko pre nevestičku a dokonca aj topánky MENBUR. Majitelka sa mne a mojej mamine venovala cele dve hodiny.Dokonca nám ponúkla aj kávičku.Nemá to tam chybu.
Odpovedať
contesa a z tych topanociek maju tam aj nejake s okruhlou spickou?
Odpovedať
..nemaju web stranku? snazim sa ich najst na webe, ale nejak sa mi nedari
Odpovedať
luko,mysliš balerinky? ja som si vybrala jemne špicaté a majú ešte dostať v septembri zimnu kolekciu.
Odpovedať
salon otvorili v máji a web: www.salonbibiana.sk
Odpovedať
diiiiiiiiik
Odpovedať
ak ti mozem poradit chod aj do Vanessy tiez maju krasne saty www.salonvanessa.sk
Odpovedať
contesa ano nieco ako balerinky ale na opatku..juj, tak toa si pockam do septembra ale bude to o chlp :-D
Odpovedať
to luko: svadobne topanocky Menbur maju aj v salone na Bakossovej ulici v BB. Maju asi 6 modelov, jeden z nich je balerinka s okruhlou spickou, navrchu taka organzova maslicka, som si dnes take kupila, Su vsak plne (ako poltopanka) nie ako sandalka - proste balerinka, opatok 1 cm. Su kozene a potiahnute jemne maslovym satenom. Cena celkom fajn 1 550.- Aj ked videla som v Deichmane aj lacnejsie, no tie neboli take "svadobne" ako tieto :-| . Ten salon ma tu na MS reklamu v katalogu, no tieto balerinky tam nemaju foto. ]-(
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?