Vadilo by Vám to?

Ahoj, zaujíma ma jedna vec. Nevesty vadilo by vám keby nejaká hosťka má na svadbe biele šaty? nie vyslovene svadobné ale proste biele spoločenské šaty alebo či by vám vadilo ak by hosťka mala síce nie biele ale nejaké farebné spoločenské šaty a boli by honosné? Ak ano tak prečo? Ak nie tak prečo?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj 🙂 osobne si myslím, že ženy by si už mali samé uvedomiť, že biele šaty na svadbu, na ktorú idú ako hosť, sa nehodia. A áno vadilo by mi to, ale tak čo by som s tým narobila, neposlala by som ju sa prezliecť. Bola by som možno chvíľu naštvaná, ale svadbu by som si týmto pokaziť nenechala. Je to môj najdôležitejší deň a jedny šaty hore-dole 😄 Ale dodatočne by som si nejakú poznámku určite neodpustila 😉
Odpovedať
@medulienka2112 dakujem za reakciu ale môžem vedieť dôvod prečo to vadí? lebo ak nie sú vyslovene svadobné tak neviem prečo by malo vadiť, lebo sesternica bude mať svadbu a je totalne na nervy kedže jedna žena bude mať biele šaty
Odpovedať
Ahoj, u mňa napr. veľmi záleží na osobe, ktorá si ich oblečie (akokoľvek detinské to je). Na mojej svadbe mala moja mamina biele krátke šaty s potlačou zlatých pierok a bola krásna. Sama som jej tie šaty vybrala a nič krajšie si na nej predstaviť neviem. Bola som na ňu pyšná aká bola pekná. Mužova sesternica mala biele šaty s čiernou čipkou a tie mi vadili oveľa viac. Boli pekné a ešte aj boli kombinované s čiernym, ale v tom čase som si o o nej (ani neviem prečo) myslela, že ma nemá rada a vadím jej - tak vadila úplne detinsky aj ona mne v "bielych" šatách. Nič som jej ani nikomu inému nehovorila, ale vo vnútri mi to vadilo. Teraz po x rokoch sa na tom sama smejem.
Odpovedať
Profilova fotka
@vierka_vivusa_viva lebo si myslím že tak to jednoducho je. Biele šaty v ten deň majú patriť neveste, nie ostatným. Tak ako si na pohreb neoblečieš biele nohavice a biely top, tak si na svadbu kamošky neoblečieš biele šaty. To je všetko a každý lucídny človek by som mal chápať.
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika306 svadobná mama je zasa iná kategória. Ak si jej šaty vybrala ty sama a bola v nich dokonalá tak v poriadku, prečo nie, navyše boli krátke a s potlačou. Zažila som ale svadobnú matku (svokru nevesty), ktorá mala dlhé biele obliahnuté šaty. Vážne vyzerala ako druhá nevesta a bilo to do očí všetkým ľuďom, vtedy mi prišlo nevesty fakt ľúto, že sa ju pokúšala zatieniť vlastná svokra ...
Odpovedať
Na našej svadbe ide mat moja budúca svokra biele .. takže si myslím , ze tiež to niečo nasvedčuje o ľuďoch . A jediná jedna baba sa ma opytala na bezove a nemám s tým problém.
Odpovedať
Ahoj Čo sa týka bielych šiat. Čisto biele plesové šaty by mi asi vadili, také má mať na svadbe len nevesta. Nevadilo by mi, keby mala niektorá z hostí biele šaty s výrazným farebným vzorom, napríklad kvetmi, alebo biely top alebo blúzku s farebnou sukňou. Čo sa týka honosných šiat, to by mi, samozrejme, nevadilo. Ba práve naopak, priala by som si, aby dámy na našu svadbu prišli krásne a slávnostne oblečené. Čo som sa o tomto aj bavila so svedkyňami, tak sme sa dohodli, že budú mať krásne široké šaty s kruhovou spodnicou. Družičky budú mať tiež honosné spoločenské šaty, v rovnakej farbe a z rovnakého materiálu, ale rôzne strihy, jedna dlhé na morskú pannu, jedna so širokou Ačkovou dlhou sukňou a jedna so širokou krátkou sukňou. Moja mamina plánuje bohato nariasenú dlhú taftovú sukňu v nejakej tmavej farbe, zladenú s luxusnou bielou blúzkou. Takže samé honosné šaty 🙂 Svadba je predsa slávnostná udalosť, honosné šaty na ňu podľa mňa patria.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?