Ahojte , prosím Vás neviete náhodou niektorá o folklórnom súbore z Okolia Nových Zámkov (môže byť aj Nitra,Šala...) ktorý by robil začepčenie nevesty . Veľmi by ste mi pomohli ... :)
ahoj, tito robia: http://www.maticiarik.com/svadby/
mala som s nimi cca pred tyzdnom stretnutie, len su podla mna drahi. Ale dostala som teraz od kolegyne jeden kontakt tiež na takyto subor a ti vraj nic nepytaju, chystam sa dohodnut si strenutie aj s nimi, tak uvidim..
Ahoj! Ja chodim do suboru, ktorý už veľa rokov robí začepovania. Sme z jednej dediny pri NR, ale chodime začepovať aj do širokého okolia. Ak mas zaujem, tak kludne napis. :)
@nataly55 ahoj, este stale tancujes v tom subore? Ja hladam folklorny subor na malu ukazku nasho tradicnehk tanca. Sestre chystam slovensko-arabsku svadbu a chceli by sme im ukazat nase zvyky. Nejde o odcepcenie, len o tanec.
@hrustik1 Ahoj. Ano, stale tancujem. Aky tanec mas na mysli? Len ako nejake vystupenie tanecne? Aj to sa da zariadit. Kde by to bolo a kolko by to malo trvat?
Dobry den ja zhanam tiez takyto subor svadba bude v Kezmarku viete mi niekoho odporucit?Alebo pani nataly55 som sa chcela opytat kolko by to stalo a ci je to mozne.Dakujem