Karaoke na svadbe z Košíc. Máte s tým skúsenosti?

Profilova fotka
...babenky nevie niektora z vas kde by som sa mohla obratit v Ke ohladom zapozicania pristroja na KARAOKE, radi by sme to pouzili na zabavu na nasej svadbe, ak ste uz niektora na svojej svadbicke nieco take zrealizovali poradte prosim kam sa obratit....dakujem....cakam... :-o
Odpovedať
Profilova fotka
tak asi nikto nepouzil na svadbe karaoke....
Odpovedať
Profilova fotka
jani, v NY USA som karaoke kupovala pre mlade divcatka na ich party v hrackarstve. Tam ich mali kopec - lacne, drahsie..(alebo aj v technike ich mali).Skus popozerat u nas v nejakych lepsich hrackarstvach - kupa..mozno to vyuzijes aj pre deti :-D ..Inac neviem poradit..aj my zvazujeme karaoke, ale este som nepozerala..no mozno nakoniec -len sa dohodneme s hudobou, ze niekto bude spievat nieco zname (mandarinka darinka :-N :-D x-) )a oni do toho hrat..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Videli sme na svadbe karaoke a bolo to naozaj skvele. Spievali sme snad vsetci. Najmladsi aj najstarsi. Lepsi dj-i dnes bezne ponukaju karaoke a behaju s nim po celom slovensku... :-)
Odpovedať
janka v jumbe je jeden podnik, kde majú karaoke, ale neviem či by ti ho požičiali, najlepšie by bolo asi zájsť tam a opýtať sa.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Profilova fotka
Rada by som obnovila túto tému, keďže by sme tiež veľmi radi využili karaoke na našej svadbe. . .má s tým niekto skúsenosti?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?