ahoj, nečviem ci sa da kupit, ale ak sa nakontaktujes na folklorny subor kopaničiar, tí by ti možno poradili, kto im to robí a od kiaľ to majú a snáď takouto cestou by sa to dalo poriešiť. kontakt na nich nemám, nejako cez kultúru skús alebo neviem.. vyhľadaj si niečo ohľadom kopaničiaru.. možno nájdeš aj priamy kontakt. ;-) :-)
Mimam, ja som videla biely čepiec a čierny klobúk na čepčenie nevesty po polnoci v o FANY salone, odkiaľ si požičiavam svadobné šaty. Ja tiež nad tým rozmýšľam, pretože budeme mať klasickú svadbu a do rána treba zorganizovať veľa zábavy ;-) . Bolo by to zaujímavé mať svadobnú odobierku ako sa patrí, nie? V tomto salone to zapožičiavajú (klobúk+čepiec) tuším za 300 Sk.
mimam, jasné že poznám myjavský čepiec, ale ťa asi nepoteším, lebo FANY je v BA na Tomašikovej 33 a to je pre teba asi od ruky. :-( . Ozaj, ja už mám popolnočnú svadobnú odobierku dohodnutú s bývalými folkloristkami, od tanca, sviečkového sprievodu so spevom cez čepčenie... :-) Bude to krásna vsuvka počas svadby, mne sa to veľmi páči ;-) .Vybrala som si od Laščiakovej: Zbohom ostávajte.
to je krasne.. ale ja byvam v stupave a robim v ba takze bezproblemov.. ale mne sa ppodari zohnat kroj asi priamo na myjave.. tu mam rodicov :) potom by som rada vedela aky bol vysledok ;-) :-)
mimam, to naozaj nemáš potom ďaleko. Ale myjavský kroj sa mi veľmi páči (bielo-modrý), tak ako celá oblasť, takže si šťastný človek, keď tam budeš mať svadbu ;-) . Vieš, mám tú výhodu, že mám dobré priateľky(už pred nedávnom vydaté) a na všetkých ich svadbách sa môžem poučiť, že čo ešte....samozrejme za ich asistencie. Budú mi vlastne celú svadbu organizovať a dozerať na to, aby všetko organizačne vyšlo :-N (dúfajme). Chceme to mať také pestré, aby sa svadobní hostia jak dobre cítili, tak aj bavili ;-) . Už pomaly začnem robiť prípravný album, neboj dám vedieť.