Kupuje nevesta kyticu aj staršej družičke? Poraďte

Profilova fotka
Je to este stale tak zauživane že nevesta musí kupovať pre staršiu družičku tiež kyticu? Keď sa moja sestra pred 10 rokmi vydavala vtedy sa to tak robilo. A teraz?
Odpovedať
Profilova fotka
mne kupoval svadbonú kyticu manžel a keď že nám naša aranžérka robila všetko - kostol, sálu a kytičky pre družičky, hlavnú družičku a aj svadobnú kyticu, tak sme to potom všetko zaplatili spolu. Ale o takejto tradícii som ešte nepočula.
Odpovedať
Profilova fotka
ja zase viem, ze svad. kyticu ma kupovat bud. manzel a kyticku pre druzicku zase starsi druzba. Ze teda uz ked idu spolu.. Ale v podstate ked sa vydavala moja sestra, tak vsetky kvety a ruze pre ostatne druzicky zacvakal zenich, akurat pre starsiu druzicku tusim ten druzba, teraz si nie som ista. Ale toto urcite neplati nevesta.
Odpovedať
Ja som mala svadbu pred dvoma rokmi a môj manžel kupoval svadobnú kytičku pre mňa, pre svedka a pre všetky sestry. Teda aj jeho sestru a aj pre moje dve. Podľa mňa takéto veci nemajú žiadne jasné "pravidlá". Všade je to zvykom inak, a v každom prípade Ty sama dobre vieš aké máte možno vzťahy a teda či jej tú kytičku vôbec treba.
Odpovedať
Profilova fotka
baby, a kytice aj pre maminy? aby im to zbytocne nezavadzalo
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?