Kytica pre svadobnu mamu

baby chcem sa spytat, ked ide zenich ku neveste nosi aj svadobnej mame kyticu ci iba neveste?
Odpovedať
Kto ako chce. Môj manžel doniesol mne svadobnú a svojej i mojej mamke tiež také milé kytičky. Vlastne ešte aj mojej sestre :)
Odpovedať
to je asi individualne a je na kazdom ako sa rozhodne no moj nazor je taky ze by mal niest kyticu aj nevestinej mame aspon no u nas je taka tradicia ze sa to takto robi no a v neposlednom rade nezabuda ani na svoju maminu aby neostala niekde v kute ostrcena tak mi to tak vychadza ze by mal mat nachystane 3 kytice ;-)
Odpovedať
@katulajab dobre si to napisala. Kvety by mal dat veru vsetkym trom zenam. Tak to byva aj u nas a podla mna aj mnohe ine nevesty to mali takto. Lebo bud da kyticu len neveste alebo potom vsetkym trom. Je to aj spravodlive a ziadna sa nebude citit na vedlajsej kolaji. Samozrejme kytice pre maminy nemusia byt take velke ako pre nevestu ;-)
Odpovedať
Na poslednej svadbe kde sme boli priniesol ženích kyticu iba neveste. Pokiaľ viem tak u nás sa to robí tak ale všade to môže byť iné. Aj keď si myslím, že to môže byť pekné gesto. Možno to vyskúšame aj naše svadbe :) Ďakujem za inšpiráciu
Odpovedať
U nas to bolo tak, ze kytice dostali aj maminky. A tie dve boli rovnake aby si nezavideli, ze kazda ma inu. Takto boli na rovnakom bode. Kytice by sa mali podla mna davat kazdopadne aj keby odobierka nemala byt. Vsak nie kazda nevesta take nieco ma. Niketo take nepotrebuje. No kytice su skor prejavom ucty by som bola povedala
Odpovedať
Aj mamám. To by ako bolo ak by ony nedostali kytice. Však by ta mu nemuseli dať. Mysli na to, že mamky to celé prežívajú ešte viac ako ty. Kytica je prejavom úcty, tak by ich mala dostať ako tvoja mama tak aj mama ženícha. Niekto ich dáva v deň svadby, iný zas deň pred tým. To je už podľa mňa jedno len aby ich dostali.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?