Máte text na odpytovanie?

ahojte, nemá z Vás niekto text na odpytovanie u nevesty? a ešte nejaké fotky svadobného účesu?dakujem , možete mi posielať aj na mail:nixi007@azet.sk
Odpovedať
Profilova fotka
ODPYTAVANIE : ( treba len zmeniť si mená :) Vstúpili sme do Vášho domu a Vaša dcéra Adriana preukázala lasku pred nami, nášmu mládencovi Slavkovi. O chvíľku sa odoberieme do chrámu božieho, kde pred Bohom a nami títo dvaja mladí príjmu sviatosť stavu manželského a budú si sľubovať vernosť. Ty milá dcéra Adka a Slavko nastupujete cestu siedmej sviatosti, cestu nielen radostnú, ale i trnistú. Skôr však než odídete do kostola pokľaknite pred svojich rodičov a poproste ich o rodičovské požehnanie. Dovoľte mi pri tejto príležitosti aby som v mene Vašich detí, poďakoval Vám za život, ktorý ste im dali, za všetky strádania a trápenia počas výchovy. Prosím Vás milý rodičia dajte ruky na ich hlavy a ráčte im udelit Rodičovské požehnanie. Dúfam že som pomohla :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte nemáte niekto náhodou nejaký text na odpytovanie u ženícha????ak niečo nájdete môžte písať aj na simonka121@gmail.com ďakujem :o)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?