Musím sa prezliekať do popolnočiek?

Profilova fotka
Musím sa po polnoci prezliekať do poplnočiek? Šaty sú úžasné, ľahké, vzdušné.. Niektorý mi vravia prezliecť a iný netreba. Čo vy na to? Rada by som si ich aspoň v tento deň užila čo najviac.. Veď druhýkrát si DÚFAM svadobné už nedám. :-D
Odpovedať
netreba, ja som nebola
Odpovedať
Ja si myslim, ze sa nemusis. Ja som sa povodne tiez nechcela, ale potom som nakoniec popolnocky nasla. Su tak isto bohate, ako svadobne saty. Ak by som nenasla tieto, urcite by som sa neprezliekala ;-)
Odpovedať
Ja som sa neprezliekala a ani by som sa nechcela. Popolnočné šaty môžeš využiť ešte hoci kde inde, ale svadobne máš na sebe len raz a je to úžasný pocit, preto pre mna bolo hned jasne ze sa prezliekat nebudem. Ten svadobný den nenormálne rýchlo uteká, neviem si predstavit že by som ešte na hodinku odbehla prezliect sa, radsej si uži ten deň najviac ako môžeš :D
Odpovedať
podľa toho, či máš ťažké šaty.. ja som sa tiež prezliekať nechcela, že keď už mám na sebe svadobné šaty, nech si ich užijem a nech sa z nich po celom dni vyzliecť budem chcieť :-) ale nakoniec som si kúpila, resp. kúpil mi ich snúbenec :-) a som rada, lebo tie svadobné sú fakt ťažké a neviem, ako by som v nich celú noc vydržala.. snáď vydržím aspoň do polnoci ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@p_d všetko si urob tak, aby si bola spokojná ty....ale pokiaľ viem, tak všetky nevesty sa tak či tak už prezliekajú na redovi (buď kroj alebo nejaké šaty v červenej či inej farbe) a potom buď sa ešte prezlečú raz, alebo ostanú v tých šatách, ktoré mali na redovi...ja osobne som ešte nevidela nevestu, ktorá by bola celú svadbu v svadobných šatách....
Odpovedať
Profilova fotka
ja som na svoje svadbe chcela zostat v svadobnych po cely cas, este sme sa s manzelom dohodli, ze si zoberieme veci na prezlecenie a podla toho, ako sa v nich budem citit sa prezlecieme, alebo nie. Nakoniec to dopadlo tak, ze sme sa prezliekali kvol nemu, lebo mu v tom jeho ustrojeni bolo velmi teplo :) ale keby to bolo len na mne, neprezliekala by som sa, saty boli velmi pohodlne
Odpovedať
ja sa neprezliekam (mam kratke saty), chcem si uzit svadobne saty a je mi uplne fuk, co si o tom budu mysliet ostatni. Je to moja svadba, oni nech si svoje organizuju tak, ako sa paci im. Inak @elimeika, ja som este na ziadnej svadbe (a bola som hadam na tridsiatich) nevidela, aby sa nevesta prezliekala do kroja/siat na redovy a potom este do popolnociek. Netvrdim, ze to neexistuje, len ze som to este nevidela. A hnala by som svinskym krokom kazdeho, kto by po MNE chcel, aby som sa ako tajtrlik furt prezliekala a robila predstavenie pre zucastnenych. Nasa svadba, nas den, pozvani su tam na to, aby sa s nami tesili a bavili a nie kritizovali. Komu sa nepaci, moze ostat doma, rozdali sme pozvanky a nie povolavacie rozkazy.
Odpovedať
Profilova fotka
@vroni beriem to tak, že iný kraj a asi aj iný zvyk....ja som tiež bola na mnohých svadbách a nevesta sa vždy prezliekala 2x, do šiat na redovy a potom do šiat po redovym...a práve posledný rok-dva sledujem, že namiesto šiat na redovy si volia nevesty kroj, na posledných 3-4 svadbách, na ktorých som bola teraz to tak bolo....ale vždy to záleží na samotnej neveste ako si to zorganizuje, dôležité je, aby sa ona cítila fajn....
Odpovedať
Profilova fotka
@vroni úplný súhlas, ako by si mi z duše hovorila :-) :-) :-) Ja ešte zatiaľ nie som rozhodnutá, či budú polnočky alebo nie, ešte mám na to dosť času, ale radšej by som zostala v svadobných ;-)
Odpovedať
@elimeika ja osobne som o redovom tanci počula prvýkrát tu na MS. U nás to nie je zvykom a ani ho mať nebudeme. A bez problémov poznám nevesty ktoré si šaty nevyzliekli až ráno doma po svadbe. Ale zase mi to príde ako také oživenie to prezlečenie po polnoci. A hlavne ked budem fajn spotená mi to príde aj vhod.
Odpovedať
coraz viac neviest sa uz neprezlieka, ale si uziva saty az do rana... ja som urobila to iste a nelutujem to.
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa tak isto nebudem prezliekať ,nejde o peniaze ,ale nevesta som len raz -)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Aj ja by som sa neprezliekla :-D Uvidíme, ako sa budem cítiť.. :) Najlepši pribaliť so sebou a potom uvidíš ;-) ja mám zas kroj...ale nemecký :( Slovenský nemôžem zohnať . Ten nemecký je krásny, ale nie je to blbé? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som sa neprezliekla ,šaty mam na sebe len raz ,,boli krásne a lahke, ešte by som v nich vydržala ďalšie dni, bol to neuveritelny zažitok a ostatným sa tiež páčilo ,pretože som nezapadla do davu :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ani ja sa nebudem prezliekat. nevesta som len raz :) a chcem si to uzit na maximum
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa neviem rozhodnut ci kratke alebo dlhe popolnocky....
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som pocula, ze nevesta sa prezlieka do polnociek po polnoci, ale po polnoci je uz novy a nie je uz nevesta
Odpovedať
ja sa tiez nebudem prezliekat...len si na svadobnych satach vymenim biely opasok za nejaky farebny a do vlasov si namiesto strasoveho kvetu dam farebny vo farbe toho opasku- aby to cele nejako ladilo aj s farbou svadby... ale pravdepodobne budem mat nachystane nejake satocky co uz mam doma na prezlecenie, ak by mi nebolo v satach pohodlne, ale to nepredpokladam.
Odpovedať
ja tiez rozmyslam o neprezliekani sa,ale nebude to blbe ked budem mat cepcenie v kroji a potom sa znovu prezleciem do svadobnych?
Odpovedať
Ja osobne som sa rozhodla, že sa neprezlečiem a môj snúbenec ma v tom plne podporuje, veď svadbu chcem mať len raz v živote a pekné šaty si môžem dať hocikedy na ples, ale tie svadobné oblečiem len raz, tak si ich chcem užiť a chcem vyzerať ako nevesta po celú noc, nie len do polnoci =) A pokiaľ ide o čepčenie aj to som sa rozhodla vyradiť ... nejako ma príliš neberú tieto staršie zvyky ... jediné čo plánujeme ponechať je odobierka a namiesto čepčenia chceme dať nejaký iný prelom - vypúšťanie balónov, prípadne obrad ruží, alebo ak nám to povolia, tak ohňostroj ;)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Ja tiež uvažujem neprezliekat sa lebo vela kamaratiek čo mali svadbu sa už neprezliekali :-N no stale mam ake take pochybnosti. Ale chcela by som si šatečky vychutnat až do rana bieleho ;-)
Odpovedať
@jana6531 Ja si asi zoberiem nejaké krátke šaty pre istotu do hotela, keby mi bolo príliš teplo, tak by som sa prezliekla, ale dúfam, že sa nebudem musieť prezliekať.
Odpovedať
Podla mna netreba.. Tiez som chcela nejake lahke jednoduche saty, v tom pripade by som sa neprezliekala - naco.. Zmysel prezliekania sa po polnoci vidim v tom, ze ked ma nevesta velku tazku robu, tak nech si moze konecne aj vydychnut - aspon tak to bolo este niekolko rokov dozadu, ked svadobne saty vazili aj 15 kil.. Ja sa napr. prezliekat budem, ale vpodstate su to druhe svadobne saty - kratke.. Je to len a len na tebe - ak sa prezliect chces, urob to, ak nie, tak sa neprezliekaj, predsa len, nevestou si len raz za zivot, tak si pekne krasne uzi saty :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sa prezliekat nebudem. Na co? Nevidim v tom ziaden zmysel. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?