Odčepčovanie v Nitre na 14.6.2014

19. máj 201470

Dievčatá, chcela by som Vás poprosiť, či mi neviete odporučiť nejaký súbor na čepčenie na svadbu 14.6.2014 v Nitre... Veľmi by ste mi pomohli! Ďakujem!

• @85bambulka  skus vranky, su z nitry, vyborna spevacka skupina.

• @monci2773  ďakujem pekne.. majú aj nejaký web? 🙂

• @monci2773  ahoj, môžem sa ťa spýtať na tie vranky..ja tiež hladám nejaký súbor na čepčenie a chcela by som to spojiť aj s takým programom krátkym že by zatancovali zaspievali a potom začepčili....nevieš či niečo také nejaký súbor robí?

• Sponzor fóra
  • Ahojte! Ja chodim do FSk Jelenka z Jelenca neďaleko NR a chodime uz vela rokov začepovať nevesty....Máme program aj s hudbou a mladeho družbu. Tak ak by ste chceli, ozvite sa. Pa

• Inač si nás môžete nájsť na FB pod názvom Detský folklórny súbor Jelenček, Jelenka a Jelenčan. Síce začepenie ako robíme na svadbách tam nieje, ale získate aspoň akú takú predstavu o nás. Máme tam svadbu, ktorú sme vystupovali minulý rok na Folklórnom festivale Východná 2013. Z toho vystúpenia sú tam videá.

• @nataly55  Dobrz den mohla by som poprosit viac info dakujem

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• FS Fertuška z Jarku pri NItre 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Sláčikové kvarteto 4strings je zložené z hráčov Slovenskej filharmónie a repertoárom od klasiky po Pop&Rock dodá vašej svadbe nevšednú atmosféru!
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov