PD/LE svadba - čepčenie

Dobrý deň, v októbri máme prievidzsko-levočskú svadbu v Bojniciach. Polovica hostí bude z Prievidze a okolia a polovica z východného Slovenska (Levoča a okolie). Hľadám FS, ktorý by dokázal nacvičiť aj východoslovenské piesne alebo by mohol byť pokojne aj z východu (veľmi sa mi páči ich čepčenie 😊). Problém je, že svadba bude v Bojniciach, čiže kus ďalej od východu. 😅 Skúšala som Pirečko (moje obľúbené), ale bohužiaľ, majú obsadené. Viete, prosím, o niekom, s kým by sa dalo takto dohodnúť, prípadne by boli ochotní cestovať takú diaľku? Ďakujem krásne! ❤️
Odpovedať
Akože aby mala kapela reálne aj originál východniarsky prízvuk? 😁
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od romusenda:

Akože aby mala kapela reálne aj originál východni…
@romusenda A to asi netreba až tak nasilu. 😅 Skôr aby boli ochotní naučiť sa / zaspievať nejaké 2 – 3 piesne tam od nich, z východu. 😅 Lebo každá časť Slovenska sa mi zdá má také tie svoje a mne sa teda tie východniarske veľmi páčia a aj pre hostí by to možno bolo pekné, že je tam aj niečo od nich, keď už budú cestovať takú diaľku. Hlavne, aby sa ľudia zabavili. 😊
Odpovedať
My sme mali svadbu v okolí Prievidze a kde bola polovica hosti z juhu Slovenska (okolie NZ )a mali sme súbor Sielnica z Lazian. Všetkým sa ich čepčenie veľmi páčilo, lepšie sme sa rozhodnúť ani nemohli. Majú velmi pekný program 😊 Nám na svadbe pekne zakomponovali aj juh do programu 😊 určite budete spokojní 😊
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?