Tipy na zábavu na svadbe bez starejšieho

Ahojte nevesticky. Na svadbe neplanujeme mat starejsieho, ale chceme sa zabavit. Vedeli by ste mi poradit nejake super svadobne hry? Dakujeeem. :-)
Odpovedať
Ahoj milá nevesta, ja plánujem svadbu na budúci rok a tiež som mala problém či starejšieho alebo nie......tu na portály, z toho čo mi baby napísali tak podľa mňa nepotrebuješ žiadneho starejšieho, úplne stačí keď si nájdeš dobrého DJ-a ktorý to celé povedie, urobí ti skvelú zábavu a doplní to nejakými hrami. Odobierku nemám doriešenú kde by sa mi ten starejší hodil ale jedna nevestička mi poradila že úplne stačí ak máš niekoho zhovorčivého v rodine alebo ženích a niečo s ním nacvičíte podľa vlastných predstáv a myslím si že je to super nápad......čo sa týka začepčenia ja osobne to budem riešiť určite folklórnym súborom. prajem všetko dobré a nech sa ti podarí deň D splniť na 100% podľa svojich predstáv ;-)
Odpovedať
@fazulka131 ahoj, my sme tiez rozmyslali ci bude starejsi najprv sme ho chceli ale potom sme si povedali ze minieme peniazky na nieco ine, boli sme na svadbach bez starejsieho a bola skvela zabava aj tak. Odobierka bude vo velmi skromnom naozaj intimnom prostredi len my nasi rodicia a surodenci nic viac ziadna sirsia rodina sami podakujeme rodicom, neviem si predstavit ze by to niekto mal robit za mna ked su to moji rodicia :) a myslim, ze urcite mas v rodine rodenych zabavacov alebo kamaratov a ak ich poprosis urcite ti pomozu uviest nejaku hru :) moj nazor :)
Odpovedať
Ahoj,my sme mali starejsieho akurat tak pri odcepcovani a pri odprosovani rodicov..zabavu sme si riesili sami,ked tak cosi odmoderovala prva druzicka s druzbom a vsetkym sa naozaj velmi pacilo a bavili sa. Mam aj skusenost s profesionalnym starejsim,ale to bolo o nicom.takze podla mojho nazoru kludne bez..
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj :) my sme mali starejsiu a boli sme spokojní, nechceli sme mať o zábavu sa mali starať svedkovia ale chceli sme nech sa aj oni zabavia :) ako hru ti odporúčam svadobnú tombolu všetci sme sa bavili :)
Odpovedať
@fazulka131 juj myslis ze je to dobry napad svadbu bez starejsieho? Starejsi celkovo vie lepsie zorganizovat priebeh svadby. Pover aspon nejakeho kamarata a kamaratku aby vam to trosku organizovali ked uz nechces platiti starejsieho
Odpovedať
Podla mna kazdy skuseny a kvalitny DJ, ktory robi aj moderatora dokaze nahradit starejsieho...z mojho pohladu ak nemate vyslovene tradicnu svadbu su to vyhodene peniaze
Odpovedať
Profilova fotka
@ria236 kazdy ma nato iny nazor. Dj nevie podla mna uplne tak nahradit starejsieho. Vie mozno trosku rozprudit zabavu ale nahradit ho urcite nie
Odpovedať
Profilova fotka
@marusicka v CR napriklad starejsieho nemaju vobec a nemam pocit, ze by kvoli tomu viazla zabava😊
Odpovedať
ani u nás to nie je zvykom, jeho "funkciu" hravo zvládne poverený svadobčan... u priateľa ho mávajú, no mne to príde hrozne trápne, jednak sa snaží byť nasilu vtipný a tie jeho príhovory mi prídu byť veľmi neosobné, bodaj by nie, keď je to cudzí človek, ktorý ťa vidí prvý aj poslednýkrát na svadbe...
Odpovedať
My sme starejsieho nemali a zabava bola super. Vsetci na nu v dobrom spomínaju ako sa zabavili. Vsetko islo spontanne kazdy mal svoje ulohy a nic nebolo treba extra organizovat.
Odpovedať
@marusicka no tak ja som starejsieho na svadbe zazila len raz a nemam pocit, ze by bol pridanou hodnotou na tej svadbe, alebo, ze by svadby bez neho boli horsie, menej zabavne, alebo zorganizovane... Presne ako pises, je to vec nazoru ale podla mna aj zalezi aj od vkusu a charakteru svadby...
Odpovedať
@zuska_bluzka suhlasim, ja som teda starejsim tiez ocarena nebola, skor naopak
Odpovedať
Článok sa načítava...
@nikolurbanska viete nam nejak opisat celkovo tu tombolu? ako to prebiehalo a co by mohlo byt v tej tombole? dakujem
Odpovedať
neviem co to je teraz za trend ten starejsi.Pride mi divne,aby uplne cudzi clovek sa zrazu spraval akoze nas dobre pozna.Nikdy sa mi to nepacilo.A v rodine sa vzdy niekto najde ;-)
Odpovedať
@lenkas9 Ja som chcela tombolu, ale drahy mi to zatrhol. Pred hrou je potrebné mať pripravené tombolové lístky, a počas večera ich rozdať svadobčanom, nádobu na ich premiešanie a pripravený zoznam s cenami. Losuje sa od poslednej ceny k prvej, tú vyhráva ženích. Príklad pre zoznam vecí aj s vtipným komentárom pred ich losovaním: 1. Zlata tehlička – skutočná tehla natretá zlatou farbou 2. Balíček energie – redbull, tuškové baterky 3. Osobný strážca – valček na cesto 4. Osvetlenie do celého bytu – rodinné balenie čajových sviečok z hypermarketu 5. Romantická večera pre dvoch – 2x Vifon instantná polievka so sviečkou v tvare srdca 6. Puzzle pre náročných – strúhanka v nádobe s fotkou rohlíku 7. Sada rýchlej pomoci po prebdenej noci – lavór, handra, zavárané uhorky, pivo, toaletný papier, Ibuprofen 8. Alpy v zime – 2 fľaštičky Alpy poprášené práškovým cukrom 9. Niečo na dlhé zimné večery – šošovica s ryžou zmiešané spolu v nádobe 10. Niečo pod zub – kefka a pasta 11. Šťastné detstvo – sada: detskej omalovánky s detskou výživou a podbradníkom 12. Jedálenský servis – plastový set pre párty: taniere, poháre, príbor, servítky 13. Dievčatá zpod Tatier – 3 Tatranky 14. Ochranný oblek pre ornitológov – kondóm 15. Osobný počítač – detské drevené počítadlo 16. Božský kľud – štuple do uší z lekárne 17. Znovu nájdená rovnováha – vodováha zo železiarstva 18. Hotovosť – detská pokladnička s obsahom niekoľkých centov 19. Zájazd pre 2 osoby podľa vlastného výberu – 2 lístky na MHD 20. Noc s nevestou – poukaz do hotelového apartmánu
Odpovedať
Ja som bola na svadbe kde bol starejsi a viem, ze na mojej nebude. Cele jeho vystupovanie naucene texty..prislo mi to hrozne nasilu,umele,trapne ..zdrziavanie a nuda. Ja osobne nie som na ludovky ani tieto zvyky atd. Budem mat kroj, bude redovy ale to je max. Co som ochotna mat na svojej svadbe. Nechapem celkom ulohu starejsieho ja svadbach. Preco platit niekomu za nieco neosobne? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mala som tiez dilemu ked sme mali my svadbu. Od kamosiek som mala napozicavane DVD z ich svadieb a musim povedat ze svadba bez prof.starejseho bola ovela lepsia alo s nim. Ked mas vsetko naplanovane tak ziadneho starejsieho nemusis mat. Prihovor a privitanie mi spravil krsny, potom bol 1.tanec, zabava, krajanie torty, harmonikar, zabava a na cepcenie prisiel subor. Vsetci sa zabavali az do raaana bieleho.... tot moj nazor :)
Odpovedať
Profilova fotka
@fazulka131 ja som napríklad nad starejším ani nepremýšľala, mne to príde smiešne, platiť niekomu za to, že bude zabávať mojich hostí na svadbe, veď to sa každý zabaví aj bez neho, aj bez hier, bez nejakého programu, ja som na svadbe nezažila žiadne hry, nič podobné, proste sa hostia medzi sebou bavili, rozprávali, smiali, tancovali. Takže, určite budete mať zábavu aj bez starejšieho :-)
Odpovedať
tiež by som nikdy nad starejším neuvažovala, bola som na svadbe, kde sme z neho boli vyslovene nervózni....naučené predpotopné repliky, organizovanie všetkého a všetkých ako v detskom tábore ]-( ]-( ]-( ]-( naopak bola som na svadbe bez starejšieho, pár organizačných vecí mal na starosti rodinný známy a vybavené, na plese mi tiež nikto neorganizuje zábavu a bavíme sa do rána aj bez hier, ktoré mi tiež pripadajú ako z družiny a bez starejšieho.
Odpovedať
Profilova fotka
@norvinka tak viaznut nemusi ale osobne si myslim ze je lepsia zabava ked to tak niekto vedie a ked niekto sem tam vymysli aj nejaku sutaz ci scenku a zapoji aj hosti do programu. Ale verim tomu ze pokial sa ludia vedia zabavit tak sa vedia aj bez starejsieho, to sa nejdem s tebou hadat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ria236 ano urcite aj od toho zavisi
Odpovedať
Profilova fotka
@marusicka tak my teraz v sobotu tiez planujeme 2 hry a Dj nam to odmoderuje on je zvyknuty to robit a myslim, ze to bude v pohode😊
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Mne sa tie hry zdaju take.. ze to okazi zabavu, ked je v najlepsom. Ja som hry nemala, ale ked uz, tak by som ich neplanovala na isty cas. Proste by som pockala, ked bude zabava nejako zaostavat, a potom by som nejaku dala.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
Ahojte, nevesty! 🙂 Na túto svadobnú hru musia mať vaši svadobní hostia zmysel pre humor 🤪 a rozhodne nie je na škodu, keď si pred ňou dajú nejaký ten 🥂 pohárik. 😉 Ak hľadáte tip na originálnu a zábavnú svadobnú hru, pozrite sa, ako sa hrajú 🐝🎈 včeličky. ⤵️ 📍 Článok a video TU: https://bit.ly/originalna-svadobna-hra
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?