Koľko ste platili za stravu na osobu na svadbe?

Ahojte, plánujeme svadbu a zatiaľ sa nám najviac páčil hotel Termal vo Vyhniach. Cena za večeru + švédske stoly a základnú výzdobu je 35€ na osobu. Chcela by som vás poprosiť o názor. Ďakujem! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som zo stredného slovenska, sme malé mesto cena sa pohybuje cca 20€, v takej Detve, čo sme okres a čo mám zistené v novoprerobenej reštike sa cena pohybuje do 26 € je v tom výdoba a je to bez švedskych stolov
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, podla mna je to dost, to mestecko, alebo dedinku ani nepoznám. Na stredné Slovensko ako píšeš si myslím, že je to veľa.
Odpovedať
Profilova fotka
určite ano, preto sa uskromníme v inej reštike alebo sále ale bude lacnejšie
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, tiez som si zistovala ceny v okoli BB - hotel gala, Hronsek cca 42€ na osobu, v penzione v Tureckej by to bolo cca 32€/os. bez výzdoby, pri BB - penzion cca 36€/os. Nakoniec to bude v penzione na horehroni, kde to vyjde cca 20€ a v cene je aperitív, predjedlo, polievka, hlavne jedlo (panenka +2druhy príloh) a popolnočné sv.stoly. Alko-nealko si mozeme doniest vlastne, aj kolace. Vyzdobu vedia zabezpecit od 130€ (navleky, stuhy, servitky, kvety,...podla vyberu).
Odpovedať
je to velaaa
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
cca 50€ jednohubky pred obradom + trojchodova vecera + finger food okolo desiatej + teple a studene bufety + nealko
Odpovedať
Profilova fotka
30€ - 3 chody + pripitok
Odpovedať
divadlo Nitra 35-40€ je v tom pripitok,3-chodova vecera, 2x svedske stoly, nealko a vyzdoba
Odpovedať
Profilova fotka
28 eur -4 chody+ aperitiv a kava
Odpovedať
Profilova fotka
juh slovenska: 40 eur/osoba - vyzdoba, pripitok, 3 chodova vecera, svedske stoly, alko, nealko
Odpovedať
14 eur/osoba-pripitok,3chody a svedske stoly :-)
Odpovedať
Profilova fotka
23€/osoba 3 chody plus prípitok
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@chose161 ???????????? nechapacka...to sa aj da?? alebo je to po znamosti..vsak? my mame za 27, pripitok, 3 chody, kava, studeny a teply bufet
Odpovedať
Profilova fotka
my mame taxu 17 e/osoba .....3 chody pripitok.....ale kedze to xceme zmenit na 1 xod a svedske stoly kedze sobas planujeme az na 17 tu taxa bude asi troska vyssia- bude viacej jedal na vyber na svedskyx sroloch:)
Odpovedať
Profilova fotka
jedna sa o Presov, v cene mame zakladnu vyzdobu - za salu najom 170 e to je v cene ta yvzdoba:)
Odpovedať
@zanazu5 @zanazu5 jasne,ze sa to da.nie je to. po znamosti.neviem odkial si,ale ja som z bardejova,no svadbu mame na dedine.ten pan,co na vari ma prisposobenu cenu menu podla poctu hosti,cize cim viac hosti,tak nizsia cena.my mame 80hosti,tak mame stravnu jednotku14 na osobu.
Odpovedať
Profilova fotka
V Senci sme platili 25€/osoba : pripitok, hlavna vecera: predjedlo, hlavny chod, 2x svedske stoly + kava a nealko. Za salu ani za vyzdobu sme neplatili takze to bolo o.k
Odpovedať
Profilova fotka
@chose161 no my budeme mat svadbu na strednom slovensku a myslim, ze to nebude ziadny luxus, taky standard..v tej cene 14e/osoba mate uz zahrnute aj tie svedske stoly?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kočky my budeme mať svadbu na východe v novej bielej sále je ozaj pekná a elegantná plus menu a vyšlo nás to tiež 14e/osoba
Odpovedať
je tu niekto kto by vedel kolko to vychadza na osobu v sale v Čani alebo v Herľanoch?
Odpovedať
Profilova fotka
my sme platili 28 eur/osoba menu 4 chody
Odpovedať
Profilova fotka
@lilienlukacs Ak by som este mohla bola som na svadbe na východe kde sa nam zenich chvalil ze jedlo ich vyslo 14 eur/osoba-A bolo to VEEEEEELMI ZLE! nic horsie som este nejedla. Na jedle by som nesetrila.Treba si tam ist dat nieco ako varia aby ste neboli vy aj hostia sklamany.
Odpovedať
@zanazu5 ano, mame aj svedske stoly..
Odpovedať
@lilienlukacs je to vec nazoru, sto ludi, sto chuti.je mi luto, ze mam takuto zlu skusenost :( ja som na toho pana, co nam bude varit pocula same dobre reakcie a bola som aj na svadbe m kde varil a bola som spokojna..
Odpovedať
Profilova fotka
@lilienlukacs To nieje ani tak o šetrení, skôr si myslím, že je to o lokalite..Ja som tiež z Bardejova a stravná jednotka- prípitok,predjedlo, polievka, hlavné jedlo 3- krát a káva nás konkrétne v našej sále bude stáť od 15 do 20 eur, podľa toho, čo konkrétne si vyberieme..a čo som sa tak informovala, tak vo všetkých sálach v meste je to približne rovnako..
Odpovedať
Profilova fotka
@jurcik Urcite je to o regione, mohla som sa ist vydavat k vam:-) u nas stoja od 30 a viac To iste. ked tak si tam skuste nieco objednat budes mat predstavu ako varia:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@chose161 To je super som rada tak potom to bude urcite dobre:-)
Odpovedať
@lilienlukacs dakujem;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nas vychadzalo na osobu 40 € aj s teplymi a studenymi bufetmi - bola to najnizsia cenova hranica, kt. si urcil hotel, kde svadba bola - v cene bola zakladna vyzdoba a pripitok, plus kava, tri ks kolace na osobu, prenajom saly a novomanzelsky apartman. Ked sme porovnavali ceny pred svadbou, tak 4 hviezdickovy hotel, kde sme mali hostinu bol drahsi o cca 1€ na osobu ako penziony ....kvalita sa samozrejme nedala porovnat :)))
Odpovedať
Ahoj. Ja som z východného Slovenska a za osobu sme platili 15€ - bola v tom vecera, svdske stoly, prípitok, kava. Jedlo bolo výborné, vobec sme nelutovali. Na svedskych stoloch sme mali velký výber studených aj teplých jedál. Moj osobný názor je taký, že je potrebné si zistit ako dotycný varia a podla toho sa rozhodnut. Výzdoba nás na osobu vysla cca 3€/os. Prenájom sály 270€ - pri 100 ludoch - 2,7 na osobu. takze celkovo ak zaratam prenajom, vyzdobu a stravu vyslo nas to cca 21€/os.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?