Ahojte, ako som si tu tak zbežne prezerala príspevky, nejak som nenašla diskusiu ohľadom organizovania svadby pre viac ako 100 ľudí. Ja konkrétne po úvodnom sčítaní mám na papieri 140 ľudí :( predpokladám, že určite všetci neprídu, ale to sa dostanem možno na číslo 120. Čo s tým? Aké výdavky mám ohľadom hostiny čakajú (nerátajúc DJa, fotografa, hudby)?
:) neviem asi som tu neni zbehla, ale myslim, ze zalezi aj od toho a akom meste to bude, no aj pod 30 euro by sa dalo, obzvlast ked mat tolko ludi a nieco ako skupinova zlava existuje..je rozdiel predsa ked sa robi svadba pre 40 alebo 120 ludi ci?
:-)
my mame okolo 130. salu mame jednoduchu, bude potrebovat veeela investicie do vyzdoby, zato sa tam vsetci zmestia a zatancuju si. nebudu ako sardinky a nebude to stat vela ako v nejakych hoteloch....
hehe skupinove zlavy su super vec, mna caka nieco podobne len v nasom pripade je problem so salou. ak by sme chceli svadbu v lete, je moznost oslavy v altankoch na "zahradke" 1 hotela. mne osobne ale leto,altanky a celkovo ten hotel a jeho sluzby nesedia. viac by mi ale ucarovala svadba "na snehu" kedze sme obaja skor zimne typy. v tomto pripade ale uz nemame moznost miestnosti a cestovat polhodinu autobusom do najblizsieho (bohuzial) dedinskeho kulturaku by bolo jednak dlho a neviem si ani predstavit ako by to bolo s rozmiestnenim stolov, obsluhou, jedlom a vyzdobou. nemam nic proti dedinam, ani kulturakom ale konkretne tento ma uz nejake tie desatrocia za sebou,kde tu trci parketa a tak.....s velkou svadbou na Liptove je to tazko :(
moje predbezne kalkulacie pre 122 hosti +/-10 bez saly su na cca7.300-7.800
Ostava mi len dufat, ze sa nieco naskytne v okoli LH-LM a potom by to bolo skoro o 800 menej hehe. Ak ma niekto tip, uvitam 8-)