obrúčky stáli 365 e, nevesta komplet oblečená aj po polnoci 400 e s účesom, oblek a topánky 140e mali 30% zľavu na oblek, výzdoba 400 e (sála, kostol, auto, ikebana, podbradníky, banketová sukňa, servítky...proste všetko) kytica moja 50 e, 15 e osoba jedlo, DJ 150, fotograf 100, kameraman 300, alkohol 250 , nealko 100 , zákusky 0,24 e /ks mali sme 500 ks 120 e, podkova 15, 3poschodová s marcipánom 65 e, teraz si nespomeniem iné. Ked vám niečo napadne napíšte mi.
Určite je to možné, my sme mali podobne, minuli sme niečo cez 3000 e, ale to kvoli tomu, že ja som chcela veci, ktoré sme ani nepotrebovali. Obrúčky sme kupovali, ale len z ocele, šaty som si kúpila z bazáru, ale na svadbe sme mali všetko čo sme potrebovali a chceli. A ešte veľa vecí som kúpila tu na bazári... a tak to vyšlo oveľa lacnejšie...
@beatrixlenicka
fuuu dobre ceny, zaaavidim :( a odkial si?
Nas to vyjde podstatne viac, sme z Nitry ale svadbu mame v Topolciankach v penzione "Hradna straz"
z BA, jedlo je preto také lacné, lebo som mala sálu a platila som iba za suroviny a časníčku a kuchárku, inak by ma vyšlo jedlo do 10 eu osoba, takto ma to vyšlo do 15 e. Penzion, reštaurácia je dosť drahé musia z niečoho žiť. Ja som mala mať pôvodne reštauráciu a tam si pítali 25 e osoba, ked si sponila učet 1000 e na 40 ľudí si si mohla doniesť alko a nealko.
Juuujha , tak my sme mali 36 ľudí. Šetrili sme na všetkom, co sa dalo. Veľa veci som si robila sama. Ako napr. Oznámenia,perka, kyticu, zákusky, svadobnú tortu . .. a všetko nás vyšlo 4600eur... Ale fa sa možno zmestit...