Ako sa naučíme tancovať?

Ahojte v júni sa idem vidávať no čo sa tíka tancovanie som hrozne nemehlo a môj partner tiež lenže on je šou-men na nom sa to doslova stratí :.-) Poradte ako sa to mame naucit ? Skusala sa niektora z vás ucit tancovat napr. z pomocou videi na internete? :-)
Odpovedať
@zuzka149 ahoj, aj ja som riadne nemehlo a navyše nemám absolútne žiadny hudobný sluch (proste mne hudba nevadí :)) a mala som z toho pred svadbou stres....boli sme aj na jednom kurze, no bolo tam viac ľudí a ja som nemala šancu...našťastie manžel tancovať vie, tak sme ako prvý tanec zvolili tri oriešky od ivety Bartošovej (dá sa tancovať podľa textu a navyše tie slová sú také, že mnohí mali slzy v očiach), takže sme stavili na city :) a potom to už nejak šlo, manžel je navyše šoumen tak tancoval takmer v kuse, so mnou chceli tancovať deti, vyhovorila som sa občas na únavu, ľudoviek sme mali minimum (dohoda s DJ-om) a svadba super ubehla :)
Odpovedať
Neskusala som internet, ale podla mna je to ako s cvicenim. Cvicis, ale nie dobre. Najviac by ti pomohol instruktor sukromny asi. Ale popros nejaku kamaratku nech sa na Vas aspon pozera. Ty sa neuvidis a ona ta upozorni ak by daco vyzeralo smiesne, alebo zle. Kazdopadne nieco jednoduche si treba vybrat. Zakladny krok valcik nie je narocny. Len tam nic nepridavaj.
Odpovedať
Profilova fotka
no najlepsie by bolo zohnat niekoho znameho, kto tancovat vie a dohodnut si s nim par hodin. Uricte je to lepsie, ked ti to niekto ukaze nazivo a skusi si to s tebou. U nas viem tancovat ja, manzel taketo tance nikdy netancovala a nevedel. Pred svadbou som ho zacala ucit, stacilo par hodin a zvladol to skvele. Nebolo to samozrejme nejake excelentne tancovanie, ale zvladol to vyborne a kazdy sa cudoval, ze vie takto tancovat. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
u nas je to tak ako u meduzka18 ja viem tancovat ale partner nie, a preto sme sa rozhodli ze si dame par individualnych tanecnych lekcii cize tam budeme len my a instruktor :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My mame svadbu v maji a tiez uz idem riesit individualne svadobne hodiny tancovania, aspon nech vieme kroky staci par hodin s nejakym profesionalom..
Odpovedať
Určite odporúčam súkromné lekcie v tanečnej škole v Bratislave. Mám s tým výborne skúsenosti. Aj keď sa partner bránil, nakoniec to dopadlo dobre. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?