Diskusiu odoberá 1 človek

"Dolu dolu môj vienoček zelený". Viete text piesne?

Profilova fotka
prosim napiste mi niekto text alebo vlozte link. potrebujem iba text piesne a v temach o zacepceni som ho nenasla :-) dakujem
Odpovedať
Odobierka Dobrý večer vinšujeme, prišli sme, tvoj vienoček na tvej hlávke našli sme, našli sme. Našli sme ho na tvej hlávke vložený, teraz bude od družičiek zložený, zložený. Dolu, dolu môj vienoček zelený, nebudeš už na mej hlávke nosený, nosený. A to všetko pre Janíčka švárneho, nebolo mu v celom svete párneho, párneho. Dolu, dolu tvé šatečky panenské, už ty budeš nosievati, tie ženské, tie ženské. Zahrajte mi muzikanti vesele, pokiaľ ja mám svoju mamku pri sebe, pri sebe. Budete mi muzikanti smutne hrať, keď sa budem od svej mamky odberať, odberať. Ešte sa ja svojej mamky spýtať mám, či já ešte v tomto dome bývať mám, bývať mám. Nie dcéruška, nie dcéruška nie so mnou, koho si si vyvolila, ten s tebou, ten s tebou. A ja som si vyvolila ružičku, už ja musím opustiti svoju drahú mamičku, mamičku. A to všetko pre Janíčka švárneho, nebolo mu v celom svete párneho, párneho. Upečte mi má mamička ten koláč, o ja idem zajtra ráno preč od vás, preč od vás. Upečte mi má mamička veliký, bo ja idem zajtra ráno na veky, na veky.
Odpovedať
Profilova fotka
Jarmila toto je text na začepčenie nie na odobierku.
Odpovedať
Ja som iba skopírovala celý text. Je to to, čo chcela monicka15.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Profilova fotka
@jarmila ahoj a prosím ta ten text kde sa spieva o ženichovi že dolu dolu me perečko.... a to všetko pre .....neviem čo je dalej to nemaš neviem to nikde zohnat a počula som to na jednej svadbe bolo to super.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ahojte, neviete mi poradit nejaku inu skladbu na odcepcenie? Nechcem aby sa spievalo ze odchadzam od mamicky alebo sa lucit s mamickinymi prahmi a tak, lebo mamicka mi zomrela.... Dakujeem
Odpovedať
Profilova fotka
@tinulikk ...zdravím Vás...ja mám svoj súbor, s ktorým robievam o.i. aj odčepčenie...pozerám, že ste z Oravy...pozrite si môj profil tu alebo na FB...Starejšia Marica...a nemusíte mať s odčepčením žiadne starosti... :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?