Hodiny tanca v Košiciach

Profilova fotka
babenky chcem vas poprosit vie niekto o niekom, kto bz do aprila naucil tancovat mojho draheho...akosi sa to nenaucil....ja tancovat viem, ale ucit ho nemozem, niesom na to svorena ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to je dobré :-D asi viaceré máme tento problém.. ja ale trpezlivosť mám.. aj teraz na silvestra som drahého trápila s valčíkom a už sa chytá ;-) hoci na prvý tanec si vyberieme niečo úplne iné, valčíku sa počas večera nevyhne :-) poradím ti len v PO, ak ti to pomôže..
Odpovedať
Profilova fotka
tak skus a uvidime,ale ak ma niekto v Ke tak sa ozvite ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no, je to klasický kurz tanca - trvá tri mesiace, myslim, že jeden sa práve začína niekedy uprostred januára (to by som ti presne zistila, lebo moja esterka tam robí partnerku učiteľovi) a organizuje ho PKO (teda Park kultúry a oddychu) a potom je u nás aj tanečná škola Forte (kedysi sa tancovalo vo V-klube, neviem ako teraz). ak by si nič nenašla v KE a chceli by ste to skúsiť v PO, ozvi sa a potom ti napíšem presné adresy do IP. Pa x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem ti velmi pekne,snad najdem nieco v KE, ak nie tak to budeme riesit...vies nie velmi sa mi chce dochadzat do PO...radsej bz som mu nieco tu v KE uz aj kvoli nasej pracovnej nasadenosti...ale stale verim, ze sa niekto z Ke ohlasi...mzslim si, ze tri mesiace je velmi dlho, nie...ve to by stacilo iba par dni, ved on zase nie je niejake poleno...no neviem asi som si to predstavovala inac...
Odpovedať
Profilova fotka
možno sa dá dohodnú s učiteľmi, že chcete len valčík,polku (atď..) neviem.. ale toto, čo som ti písala je klasický kurz tanca, kde sa naučíš základné kroky asi 20 tancov.. ja som to absolvovala už dávnejšie ;-) tak držím palce, aby si našla to, čo hľadáš x-)
Odpovedať
ahojte baby, aj ja surne potrebujem ucitela tanca, lebo chceme tancovat jednu pesnicku,,a musi nas ju niekto naucit,, mojho mileho obzvlast,, dakujem za odpoved, najlepsie nieco v KE, piste mi do IP
Odpovedať
Profilova fotka
Počula som niečo o Jumbe. A aj som videla tabuľu že Tanečná škola. z pravej stravy ( za Lagúnou) je vchod a na vrátnici ti isto pomôžu. Alebo Košická klasika: pán poprocky pozri aj web a má aj toto: Mladomanželský balík - 4.150.- SK (Balík obsahuje - 4 privátne lekcie po 90 min. - výber a nahrávku tanca - choreografiu) ale skúsenosť s tým nemám.....
Odpovedať
Profilova fotka
Ano v Jumbe robia kurzy tanca aj pre pripravu na svadbu,je to tanecna skola Cassia dance pozri www.cassiadance.sk.Aj my sme o tom rozmyslali a asi aj pojdeme sa popytat aby sme sa dokladne naucili valcik a take tie cardas a pod.Skus urcite tam vam pomozu.
Odpovedať
Profilova fotka
babenky,tak nikto sa zatial neohlasil, to fakt nikto neabsolvoval niejeke hodiny tanca...
Odpovedať
baby a neviete, ake su ceny v casia dance??
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?