Kedy sa tancuje prvý mladomanželský tanec?

Ahojte, celkom som sa zasekla pri mladomanzelskom tanci...Neviem kedy presne ma prísť. Zatial to mám naplánované že po prípitku príde predjedlo po ňom mladomanželský tanec, potom rodičovnský a potom sa je dalej.. Či najprv sa je predjedlo, polievka a druhe jedlo? Poraďte prosííííím...
Odpovedať
@rejkaa My sme mali prvy manzelsky tanec az po celej prvej veceri, t.j. predjedlo, polievka, hlavne jedlo aj dezert :-) a potom isiel prvy manzelsky tanec a rodicovsky tanec :-)
Odpovedať
@rejkaa Ahoj,ja si myslím,že novomanželský tanec sa tancuje po večeri-čiže dopapáta posledný chod a potom šups ho na parket :)
Odpovedať
Aj mne to tak pasuje viac, neviem prečo vymýšla somarinyˇ:) ďakujem pekne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@rejkaa my sme mali predjedlo, polievku a potom manželský tanec, rodičovský a krátke tančné kolo a potom sme jedli druhý chod...bolo to super, stihli zo stolov pobrať všetky misy z polievok a taniere, trošku nám vytrovilo a potom zas chutilo masko ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali predjedlo a po nom manzelsky tanec, nasledoval rodicovsky a az tak sa doniesol hlavny chod :)
Odpovedať
my sme mali pripitok, predjedlo a potom sme dali tanec, pretoze sme sa chceli ist fotit, a aby sa ludia uz mohli zabavat.. Potom sme sa sli fotit a malo prist hlavne jedlo.. lenze ked sme sa vratili z fotenia, boli uz vsetci najedeni :D takze sme ostali hladni :D troska zla rganizacia :D ale nevadilo nam to
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?